Khloé Kardashian te învață cum să faci un sex oral ca la carte

image
Blonda se crede expertăFoto: Instagram

Khloé Kardashian (31 de ani) nu este o celebritate prea timidă. Starul din „Keeping Up With The Kardashians” a discutat despre o conversație pe care a avut-o cu prietena ei cea mai bună, Malika Haqq (32 de ani), legată de sexul oral. Nemulțumită de sfaturile primite, sora lui Kim Kardashian s-a simțit nevoită să caute secretele unui sex oral bun, unde altundeva...decât pe Google?

Recent, blondina a mărturisit că a întrebat-o pe prietena ei cea mai bună, Malika, despre cum se face un sex oral ca la carte, potrivit Daily Star. Khloé Kardashian a scris despre această „aventură” pe blog, ca să afle tot Internetul cum face ea sex oral: „Malika, desigur, crede că face cel mai tare sex oral. Eram curioasă, așa că am întrebat-o cum o face. Mi-a dat un răspuns foarte simplu: «totul ține de salivă». Nu a vrut să-mi spună ce face diferit față de mine, așa că n-am înțeles. Noi două ne spunem totul, așa că de ce nu vrea să-mi spună și mie secretele ei? M-am gândit să-mi fac singură dreptate”. De aici, confesiunile lui Khloé Kardashian încep să devină mai ciudate. Vedeta l-a contactat pe unul din foștii iubiți ai prieteni sale cele mai bune, care i-a confirmat că  Malika Haqq „e una dintre cele mai bune femei care i-au făcut sex oral”. De aici, Kardashian a concluzionat că și ea e la fel de bună.

image
Khloé Kardashian i-a cerut ajutorul prieteni sale cele mai bune, Malika Haqq

„Din ce am auzit, sunt foarte încrezătoare în abilitățile mele, dar n-o să mă laud la toți așa cum o face Malika. Am căutat pe Google și n-am aflat nimic nou", a mai spus blonda. 

cub ionita si viorica de la clejani (1) png
colaj loredana groza jpg
Athos Salome jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
florin zalomir
cub cristian arsinel png
Funeralii Alexandru Arșinel FOTO Inquam / George Călin
foto 1 bec economic jpg
Soldati ucrainieni pe frontul din Herson FOTO profimedia 0675801159 jpg
Ramzan Kadîrov şi Vladimir Putin FOTO AFP
image
image
image
image
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
sotie Arsinel jpg
foto 1 arsinel Adevarul (7) jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
FotoJet (4) jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg