Kylie Jenner a pozat cu sânii pe-afară într-un pictorial incendiar

9 septembrie 2015
article img
Vedeta vrea să arate că este o femeie maturăFoto: galoremag.com/Terry Richardson

Sora mai mică a celebrei Kim Kardashian (34 de ani) a făcut furori într-un pictorial inedit, în care apare aproape dezbrăcată. Kylie Jenner (18 ani) a pozat pentru controversatul fotograf Terry Richardson (50 de ani), în ipostaze extrem de provocatoare.

Mezina familiei Kardashian vrea să demonstreze că și ea poate să fie o bombă sexy, nu doar surorile ei mai mari. Kylie a făcut senzație cu ședința foto senzuală și le-a stârnit imaginația admiratorilor ei.

Kylie Jenner, mai sexy ca niciodată

article img
Bruneta se iubește cu un cântăreț celebru, mai mare cu 7 ani decât eaFoto: Instagram

Bruneta și-a expus sânii într-un top foarte decoltat, pozând cu un tigru de pluș între picioare, probabil pentru a face aluzie la relația ei cu rapperul Tyga (25 de ani). Kylie Jenner își etalează bustul generos și formele apetisante pe coperta revistei Galore, potrivit Mirror.

article img
Kylie și-a expus formele apetisante în ținute extrem de provocatoareFoto: galoremag.com/Terry Richardson

Adolescenta vrea să demonstreze cât de matură e în haine sumare și cu un machiaj strident . Buzele ei par din ce în ce mai mari, deși Kylie jură că nu și-a făcut operații estetice. Bruneta este supărată că oamenii pun mare accent pe vârsta ei: "Mi se pare că n-are sens faptul că acum o lună toată lumea se plângea că eram prea tânără să fac anumite lucruri, iar acum oamenilor li se pare normal orice fac, pentru că sunt adult".