Lindsay Lohan a furat din casa unui milionar

Dacă va fi găsită vinovată de furtul unor bijuterii în valoare de 100.000 de dolari din casa lui Sam Magid, un om de afaceri putred de bogat din Los Angeles, actriţa va sta 10 ani după gratii. Lindsay şi asistentul ei, Gavin Doyle, au fost prezenţi în urmă cu zece zile la o petrecere în casa unui milionar din Los Angeles, însă distracţia a fost întreruptă de dispariţia unor bijuterii.

Sam a chemat poliţia, iar toţi cei prezenţi au început să fie chestionaţi de către anchetatori. „Lindsay a părut calmă în timpul interogatoriului, dar una dintre puţinele persoane care plecaseră de la petrecere a fost asistentul acesteia.

El este principalul suspect. Niciodată nu o lăsa pe Lohan singură când mergeau la câte o recepţie, aşa că, cel mai probabil, a fost complicele actriţei", a declarat o sursă pentru National Enquirer.

O adevărată hoţomană

Lindsay Lohan a fost acuzată, în 2009, că a furat un colier în valoare de 50.000 $ dintr-un magazin din California.

Deşi avocatul acesteia Shawn Chapman Holley a susţinut că actriţa a fost acuzată pe nedrept, o înregistrare video a arătat clar cum LiLo sustrăgea bijuteria.

Actriţa a mai fost acuzată pentru un furt în 2007, când a plecat dintr-un magazin cu o pereche de pantofi în valoare de 1.000 $ fără să o plătească.

8 boca arsenie  jpeg
Irene Cara FOTO Profimedia jpg
FotoJet jpg
beneficiile colagenului pentru piele jpg
Mihaela Borcea 9 jpg
transylvania 3902156 1920 jpg
machiaj ochi rotunzi jpg
eticheta alimente jpg
Vladimir Putin FOTO Profimedia jpg
Panoramă asupra stațiunii montane Brezoi de pe Valea Lotrului din Vâlcea Foto Gheorghe Nicolae jpg
image
image
image
image
FotoJet jpg
Mihaela Borcea 9 jpg
Irene Cara FOTO Profimedia jpg
FotoJet jpg
ramona si cazacu jpeg
foto1 parada GettyImages jpg