Lovitură grea pentru Brad Pitt! Shiloh, fiica sa biologică, a renunțat la numele de familie al actorului


    Shiloh (dreapta), împreună cu mama, Angelina, şi sora, Zahara
Shiloh (dreapta), împreună cu mama, Angelina, şi sora, Zahara

Nu mai e ”fata lui tata”! Shiloh, primul copil biologic al Angelinei Jolie cu Brad Pitt, nu îl mai preferă pe tatăl ei, ca înainte. A renunţat şi la numele lui, luându-l pe al mamei.

Actorul Brad Pitt (57 de ani) a fost mereu apropiat de fiica sa, Shiloh, de când s-a născut. Acum ea este o domnişorică de 14 ani, aproape de înălţimea mamei sale, Angelina Jolie (45 de ani), şi şi-a schimbat preferinţa. După patru ani de când părinţii se războiesc pentru custodia sa, şi a celorlalţi cinci fraţi, trei adoptaţi, Maddox, de 19 ani, Pax, de 17 ani, Zahara, de 16 ani, şi gemenii Knox şi Vivienne, în vârstă de 12 ani, copii biologici ca şi ea, adolescenta nu-l mai preferă pe tata.

Acum o preferă pe mama sa, Angelina. Ba chiar a renunţat la numele lui Brad. Înainte, ea se numea Shiloh Jolie-Pitt, de acum nu-şi mai spune decât Shiloh Jolie, şi pe reţelele sociale. Brad şi Angelina s-au despărţit din 2016. Copiii au rămas, de atunci, la mama lor. Tatăl nu are timp să-i vadă prea des, din cauza filmărilor, dar şi pentru că Angelina nu-i permite să aibă contact cu ei atât de mult cât el ar vrea.


    Brad o prefera pe Shiloh dintre toţi copiii
Brad o prefera pe Shiloh dintre toţi copiii

Copiii cei mari, Maddox şi Pax, au o relaţie tensionată cu Brad. Într-un interviu recent, pe care l-a acordat revistei ”Vogue”, Angelina Jolie a evocat viaţa sa complicată: ”Ultimii ani au fost destul de dificili. În prezent mă concentrez pe vindecarea familiei noastre”, a spus vedeta, care încearcă să-şi refacă viaţa alături de copiii săi. Angelina nu regretă că a divorţat de Brad. La acea vreme a pus pe primul plan ”binele copiilor” şi spune acum că a fost ”o bună decizie”. La ultima lor dispută, din septembrie 2016, Brad era beat şi Maddox a luat apărarea mamei sale. Acum, Angelina vrea să uite tot ce a fost şi să profite de viaţa pe care o trăieşte. Ea l-a cunoscut pe Brad în timp ce turnau pentru filmul ”Domnul şi doamna Smith”, în 2004. Au trăit împreună timp de 11 ani, dintre care ultimii doi ani au fost căsătoriţi. Brad Pitt are o avere de 300 de milioane de dolari. Angelina Jolie a rămas cu 120 de milioane de dolari în conturi.

avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
Lucianna Vagneti Lucianna Vagneti jpeg
horoscop 18 noiembrie jpg
monica belluci si deva
Robert Moscalu jpeg
Hagi, Getty jpg
Tinere imbracate la moda - fashion - branduri de lux - haine FOTO Shutterstock
calendar ortodox 2021 5 februarie sfanta mucenita agata icoana de sorin vintzeanu jpeg
image
image
image
image
image
image
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png
FotoJet (3) jpg
cub paula iorga 2 png
 Constantin Enceanu este topit după nepoții săi