Maddox, fiul Angelinei Jolie, se întoarce la facultate. Ce a făcut înainte de a pleca în Coreea de Sud

Ultima actualizare:

    Maddox e foarte apropiat  de AngelinaFoto: Instagram
Maddox e foarte apropiat de AngelinaFoto: Instagram

Maddox, fiul Angelinei Jolie, se întoarce la facultate în Coreea de Sud după ce a depus mărturie împotriva lui Brad. Până acum a învățat online.

Fiul adoptiv al Angelinei Jolie (45 de ani) și al lui Brad Pitt (57 de ani), Maddox, în vârstă de 19 ani, se întoarce la Seul pentru al doilea an de facultate. Înainte de a pleca a depus o mărturie deloc măgulitoare împotriva lui Brad, după cum a dezvăluit presei o sursă apropiată. El a început studiile de biochimie online la Universitatea Yonsei, din cauza pandemiei de COVID-19. Dar își va continua studiile pe băncile univesității începând de luna viitoare, fiindcă a scăzut numărul de cazuri de infectare în Coreea de Sud.

Maddox a depus mărturie împotriva lui Brad Pitt

Maddox a vorbit pentru prima oară despre Brad Pitt! Fiul Angelinei Jolie nu îl consideră tată pe actor

Va trebui să stea în carantină

Potrivit medicilor, studenții străini care sosesc la Seul trebuie să stea în carantină timp de 14 zile, chiar după ce au prezentat un test negativ de COVID-19. Deocamdată, deși numărul cazurilor este în scădere, cursurile continuă online. Laboratoarele și cursurile în săli vor fi reluate de la sfârșitul lui aprilie.

Maddox va pleca de lângă Angelina după ce a depus mărturie împotriva lui Brad pentru custodia sa și a farților lui, Pax, de 17 ani, Zahara, de 16 ani, Shiloh, de 14 ani,  Vivienne și Knox, de 12 ani. Angelina Jolie a dat divorț de Brad Pitt în septembrie 2016, citând diferențe ireconciliabile. Ei s-au căsătorit în 2014, după 9 ani de conviețuire. Brad nu vrea mai mult decât pace și să se termine în liniște procesul pentru custodia copiilor și împărțirea bunurilor comune. Maddox, fiul Angelinei Jolie, se întoarce la facultate în Coreea de Sud după ce a depus mărturie împotriva lui Brad.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net