Majoreta «Vulturilor» din Philadelphia e dependentă de masturbare - VIDEO INTERZIS MINORILOR

Ultima actualizare:
Player MC
Player MC

Fotbalul american are fani în lumea întreagă, nu numai pentru fazele spectaculoase, ci şi pentru show-urile de la începutul partidelor de care sunt responsabile majoretele.

Cu trupuri de zeiţe şi mişcări senzuale...cine nu le-ar lua acasă!? Da, însă de cele mai multe ori este practic imposbil să le „suflăm” iubitele jucătorilor de fotbal aşa că ne limităm la fantezii. Eh! Şi când vine vorba de fantezii sexuale mintea bărbaţilor scorneşte cele mai incendiare scenarii.

  Vestea bună este că una din majoretele «vulturilor» din Philadelphia vine în ajutorul bărbaţilor de pretutindeni şi povesteşte în faţa camerei care este cea mai arzătoare fantezie a sa: simte nevoia să se atingă senzual în fiecare zi şi...asta s-o facă în faţa unui bărbat care s-o ”pătrundă” cu privirea până în adâncul trupului ei.

Fiica unui faimos handbalist e «străpunsă» de iubit în faţa oglinzii - VIDEO 

Şoc în lumea wrestling-ului! Starletă WWE, supusă de un star porno

O super blondă face sex 3 ore cu un urs - VIDEO

Beverly Lynne Hubscher, născută la 31 octombrie 1973, în Sellersville, Pennsylvania, a încins show-urile «vulturilor» timp de doi ani, în perioada 1998-2000. 

  Aptitudinile ei au fost rapid remarcate, fata primind oferte şi roluri în producţiile de la Hollywood. A jucat în filme precum: The Zombie Chronicles, Emmanuelle vs. Dracula, Tomb of the Werewolf dar şi în alte producţii erotice.


    Player MC
Player MC
image
image
image
image
image
image
suri cruise BUNA jpg
Laura Onilă  a decis să vorbească despre ce a pățit pentru a se vindeca de trecut
Cu o siluetă de reviste și niște picioare lungi, moștenite de la mama ei, Dana Săvuică a făcut mereu furori pe podium
banner anamaria prodan png
Marina Dina, o adevărată profesionistă de yoga și pilates
banner emilia ghinescu png