Meg Ryan, mâini de monstru!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Cândva o divă sexy a comediilor romantice, Meg Ryan arată, acum, ca un monstru, mâinile ei fiind îmbătrânite şi dizgraţioase.

Majoritatea divelor de la Hollywood refuză să îmbătrânească şi încearcă cu disperare să-şi păstreze tinereţea, devenind penibile. Meg Ryan, 50 de ani, este un exemplu trist de femeie celebră care s-a urâţit din dorinţa de a rămâne tânără.

Actriţa s-a folosit de înfăţişarea sa, zâmbetul său cuceritor şi personalitatea energică, pentru a străluci în comediile romantice din perioada anilor 80 - 2000. Ea a fost cunoscută ca „Actriţa celor o mie de zâmbete".

simeon stalpnicul png

Acum însă, vedeta a şocat la un eveniment monden din New York. Mânile ei păreau ale unei femei trecute de 70 de ani, noduroase şi cu vene proeminente. Rochia neagră şi mulată, prost aleasă, a dezvăluit şi că Ryan este anorexică, imaginea ei fiind dezastroasă.

Iubită de mulţi actori celebri

Meg a fost căsătorită cu Dennis Quaid timp de 10 ani cu care are un fiu Jack Henry Quaid, dar a trăit  poveşti de dragoste cu Russell Crowe, John Cusack, Matt Dillon, Matthew Perry şi a adoptat-o pe Daisy True, o fetiţă din China, în 2006.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Michelle Obama  sursa foto   Shutterstock jpg
image png
jkvhbklkl jpg
eva longoria rochie elie saab cannes2024 profimedia jpg
anca badiu jpeg
WhatsApp Image 2024 05 19 at 15 33 54 jpeg
banner loredana groza png
florin piersic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net