Mel Gibson, obsedat de Oksana? Noua iubită seamănă izbitor cu fosta! FOTO

Ultima actualizare:
Mel Gibson şi Oksana Grigorieva
Mel Gibson şi Oksana Grigorieva

În urmă cu un an, Mel Gibson s-a despărţit de rusoaica Oksana Grigorieva. Cântăreaţa l-a acuzat pe actor de acte de violenţă, iar separarea s-a făcut, evident, cu scandal. Acum, Mel este din nou îndrăgostit, de data aceasta de o tânără din Grecia, care seamănă foarte bine cu Oksana.

Potrivit  site-ului  tmz.com, noua iubită a lui Mel Gibson este un cunoscut model din Grecia, Stella Mouzi, în vârstă de 25 de ani. Cei doi au fost văzuţi de mai multe ori împreună, recent chiar la un restaurant din  Beverly Hills şi la un festival de film din Los Angeles.

simeon stalpnicul png

FOTO: Stella Mouzi FOTO: thehollywoodgossip.com

Stella seamănă izbitor de mult cu fosta iubită a actorului, Oksana Grigorieva, de care s-a despărţit acum un an de zile.

Oksana l-a părăsit pe Gibson, în vârstă de 55 de ani, la numai cinci luni de la naşterea fiicei lor, Lucia. Grigorieva (39 de ani) a povestit că a ales să se separe de Mel şi să-şi crească singură fetiţa din cauza comportamentului nepotrivit al actorului de origine australiană. El chiar ar fi lovit-o pe Oksana şi ar fi ameninţat-o cu moartea.


    Mel Gibson şi Oksana Grigorieva
Mel Gibson şi Oksana Grigorieva
image
image
image
image
image
image
banner catalin botezatu png
https   www cancan ro wp content uploads 2022 07 FotoJet 2 7 webp
cub oana roman marius elisei png
cub bianca dragusanu gabi badalau png
brenciu jpg
Imagine WhatsApp 2023 03 26 la 11 11 47 jpg