Messi şi Ronaldo, de pe altă planetă

Ultima actualizare:

    Argentinianul Barcelonei şi portughezul  Realului şi-au demonstrat încă o dată  valoarea extraterestră
Argentinianul Barcelonei şi portughezul Realului şi-au demonstrat încă o dată valoarea extraterestră

Leo Messi şi Cristiano Ronaldo au ajuns la nişte cifre greu accesibile pământenilor. Astfel, duelul pentru „Balonul de Aur 2012” se anunţă de pe acum incendiar.

Derby-ul Barcelona - Real Madrid (2-2) de duminică seară a fost o încântare, show-ul find întreţinut în special de vedetele Messi şi Cristiano.

Pe de-o parte, argentinianul a fost artizanul revenirii în joc a Barcei, dominată clar în primele minute. Cu dubla de duminică seară (a 54-a din carieră!), Messi a ajuns la 17 goluri marcate în poarta „galactică" apărată de Iker Casillas (în 22 de derby-uri jucate).

De partea cealaltă, Cristiano Ronaldo a răspuns şi el cu două „boabe", bifând al şaselea meci consecutiv contra Barcelonei în care marchează, performanţă inimaginabilă pentru un fotbalist de rând. În aceste condiţii, e imposibil de prezis cine dintre Messi şi Ronaldo va primi la finalul anului râvnitul „Balon de Aur".

Jose Mourinho a încercat un răspuns: „Titlul de cel mai bun jucător al anului ar trebui interzis. Cristiano şi Messi sunt de pe altă planetă!"

Lady Gaga cu Barca, JLo cu Realul

Cu o seară înaintea partidei de pe Camp Nou, Lady Gaga a concertat în Barcelona, pregătindu-le o surpriză fanilor catalani.

simeon stalpnicul png

Cântăreaţa nord-americană a purtat 15 minute tricoul Barcei, spre satisfacţia celor prezenţi la show. În schimb, prezentă la Madrid în ziua disputării "El Clasico", Jennifer Lopez s-a pus şi ea bine cu admiratorii locali, îmbrăcându-se atât ea cât şi copiii ei în tricouri albe ale Realului.

image
image
image
image
image
image
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net