Michael Jackson îi plătea cu bijuterii pe băieţii cu care făcea sex

image
Michael Jackson nu rata nici un prilej de a se poza în compania copiilor care îl adorau

Şoc pentru fanii lui Michael Jackson! Documentarul „Leaving Neverleand” spune povestea abuzurilor sexuale la care îi supunea Michael Jackson pe copiii care îl idolatrizau. Micuţii erau împinşi în braţele monstrului de propriii părinţi, care habar nu aveau de atrocităţile la care erau supuşi.

Documentarul va fi difuzat în Marea britanie de HBO şi Channel 4 şi spune povestea celor doi copii preferaţi de Michael Wade Robson (abuzat la 7 ani) şi James Safechuck (abuzat la 10 ani). James a povestit că Michael Jackson (19 august 1958 - 9 iunie 2009) l-a luat într-un turneu mondial cu el, că au dormit cu el în acelaşi pat la hotel, că a fost învăţat de Michael să se masturbeze şi că Jackson i-a făcut sex oral în timp ce dormea.

Familia Jackson şi compania care administrează bunurile imobiliare ale lui Michael au dat declaraţii prin care avertizau că documentarul aduce grave atingeri memoriei lui Michael, că e un atac laş la adresa cuiva care nu se mai poate apăra. Însă povestea lui James a fost continuată de cea a lui Wade Robson, care a fost abuzat la Neverland, în 1993. Acesta a relatat că era recompensat cu bijuterii după actele sexuale la care era supus, că a văzut primul film porno împreună cu Michael când avea doar 7 ani, că părinţii lui nu l-au crezut când le-a povestit ce a păţit.

Wade a relatat că a fost transformat în mireasă în cadrul unei nunţi cu bijuterii adevărate şi că Jackson a fost cel care a organizat şi condus întreaga procesiune finalizată în dormitorul megastarului. Jackson a fost acuzat de agresiuni sexuale contra copiilor în 1993, 2003 şi în 2005 a fost achitat de instanţă.

A dat 30.000 $ ca să arate ca Michael

Leo Blanco, de 22 de ani, din Buenos Aires, Argentina e cel mai mare fan al megastarului. El a cheltuit 30.000 de dolari pe 11 operaţii estetice pentru a arăta la fel ca Michael Jackson. Acesta a început transformarea la 15 ani şi în 7 ani e foarte aproape de visul său.

Kate Middleton, Prințul William, Harry și Meghan Markle (sursa foto OKMag)
florin zalomir
colaj mormant elisabeta a II-a
cub anca pandrea png
image png
hot mascat jpeg
Oana Ionita in spital  jpg
kate middleton
Nicusor
Volodimir Zelenski FOTO Profimedia
image
image
image
image
paris hilton caine pierdut instagram 2 jpg
Jason Momoa
cub anca pandrea png
Oana Ionita in spital  jpg
image png
image png