Miley Cyrus i-a cântat soțului pe scenă, dar a venit de mână cu noua iubită

image
Miley Cyrus (26 ani) își etalează noua ei iubită, Kaitlynn Carter (30 ani), la gala premiilor MTVFoto: Profimages

Miley Cyrus (26 ani) a cântat ieri, la gala premiilor MTV, într-o rochie neagră minusculă, o melodie dedicată soțului ei, Liam Hemsworth ( 29 ani), deși au încheiat ”socotelile” acum trei săptămâni. Chiar dacă show-ul ei a emoționat publicul până la lacrimi, Miley nu a părut ”înmuiată” de resentimente, pentru că, în culise, s-a giugiulit cu noua ei iubită, Kaitlynn Carter (30 ani).

Miley Cyrus, cântăreața americană în vârstă de 26 de ani, a făcut din scena premiilor ”Video Music Awards”, marca MTV, jurnalul ei personal: și-a deschis inima în fața publicului printr-o melodie ”la sentiment” despre fostul ei partener de viață, Liam Hemsworth (29 ani). Cu toate acestea, până să ajungă să cânte, ea se ținea de mână cu noua ei iubită, bloggerița Kaitlynn Carter (30 ani). Miley, în timp ce a cântat piesa, a purtat o rochie până sub fund, care abia i-a acoperit sânii și i-a dezvăluit noul ei tatuaj: un vers dintr-o melodie Pixies: ”Capului meu îi era frică, dar inima mea se simțea liberă”.

Miley și noua ei iubită s-au despărțit de soții lor în același timp

Miley a avut o relație de 10 ani și a fost măritată mai puțin de un an cu actorul Liam Hemsworth. Cei doi și-au anunțat separarea acum două săptămâni, deși și în prezent sunt căsătoriți în acte. Din acel moment, Miley nu a mai avut deloc rețineri: a arătat întregii lumi noua ei iubire, Carter. Fără să mai poarte verigheta, Cyrus, care are o avere de 160 de milioane de dolari, a fost pentru prima dată surprinsă de paparazzi cu Kaitlynn acum două săptămâni, pe un iaht, în Italia, în timp ce se sărutau pasional. Kaitlynn este fosta soție a starului TV, Brody Jenner (36 ani), cu care a format un cuplu timp de cinci ani, până acum o lună. Ambele blonde și-au lăsat soții acum câteva săptămâni și au devenit inseparabile, drept urmare, Miley o etalează pe Kaitlynn pe unde poate, în calitate de iubită oficială.

Miley și Liam, zece ani cu ”năbădăi”

Relația lui Cyrus și a lui Hemsworth, începută în 2009 pe platoul filmului ”The Last Song”, a fost plină de peripeții: bârfe despre cum Liam a înșelat-o, cântece scrise de Miley despre inima ei frântă, chiar și o despărțire în 2013. În cele din urmă, cuplul și-a declarat iubirea oficial, în fața preotului, în secret, în decembrie 2018. Se zvonește că legământul a fost făcut după o ceartă cu patru luni înainte de ceremonie, când avuseseră un scandal monstruasă pe tema ”Când ne căsătorim și noi?”.  Ultima lor apariție publică a fost în mai 2019, când Miley i-a lins fața soțului ei în fața paparazzilor, s-a frecat de toată lumea pe ringul de dans și, pe deasupra, și-a atins părțile private în fața tuturor. Lui Liam i s-a părut absurd, el fiind un pudic și gentleman declarat.

cub anamaria prodan animat gif
image png
Simona Halep, Instagram jpg
cub armin nicoară png
Regina Elisabeta a II a și Printul Philip profimedia 0606103055 jpg
cub anamaria prodan divorț png
cub alina sorescu png
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
image png
Scântei observate la un avion în SUA / Foto Twitter / American Pride
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
bianca dragusanu png
cub anamaria prodan divorț png
cub zannidache png
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin FOTO EPA-EFE
FotoJet jpg