Mioara Roman: «Silvia Chifiriuc mă suna noaptea și mă înjura»

image
Mioara Roman

Mioara Roman a povestit pentru ziarul Ring clipele grele prin care a trecut, atunci când Petre Roman o avea amantă pe Silvia Chifiriuc.

Fosta soţie a primului premier de după '89 a dezvăluit că amanta lui Petre Roman, o suna la ore târzii şi îi adresa cuvinte grele. În ciuda faptului că Silvia declară că nu a facut rău nimănui, pentru că nu e capabilă să facă rău, Mioara Roman (71 de ani) susţine contrariul: „Silvia mă suna noaptea, mă înjura şi mă făcea în toate felurile".

Totodată, Mioara Roman are o altă variantă despre începutul relaţiei dintre Petre Roman şi Silvia Chifiriuc, la sfârşitul anului 2006. În vreme ce Silvia declară că l-a cunoscut pe fostul premier în avion, pe cursa Milano - Bucureşti, chiar Petre fiind cel care „a rugat-o" să stea lângă el, Mioara consideră că lucrurile sunt ceva mai complicate... „Minte! Sunt «construcţii» de-ale «băieţilor»... Securist n-a fost, activist n-a fost, tâmpit nu e, de furat n-a furat, hai să-i facem ceva... Petre e vânat de 15 ani şi până la urmă «l-au prins» cu ceva."

Citește și: Mioara Roman, despre tentativa de suicid: «Petre m-a salvat»

Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
cub andreea antonescu png
image jpeg
Alessia Raiciu 3 webp
brenciu si nevasta jpg
f685edbae30049829e7ec4883e855814 md jpg
Lia Bugnar
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image jpeg
Flick Domnul Rima familie jpg
brenciu si nevasta jpg
foto 1   Melinna jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE