N-aveţi sâni ca Răduleasca să purtaţi rochia asta!

21 noiembrie 2016
simeon stalpnicul png
Zilele trecute, a scos-o din dulap pentru o ediție specială a show-ului “Jocuri de celebritate” (PRO TV). Aici, alături de Mihai Bobonete și cumnata ei, Anca Rădulescu

Au bani ca să-şi cumpere orice rochie poftesc, dar le mai trebuie şi corp ca să o poarte. Dacă ar vedea-o pe Mihaela Rădulescu, divele de peste hotare şi-ar băga unghia în gât. Rochia verde, cu decupaje sexy, creată de Stella McCartney, pare făcută special pentru trupul senzual al divei de la Monaco.

S-ar fi gândit vreodată Stella McCartney (45 de ani), fiica celebrului solist de la Beatles, Paul McCartney, că hainele create de ea vor fi atât de comentate în presa din România? “Vinovată” de acest lucru este Mihaela Rădulescu (47 de ani), o mare admiratoare a creatoarei de modă din Marea Britanie. Diva are în garderobă mai multe piese de rezistenţă, însă cea care ne-a luat ochii este rochia verde, cu bordură din dantelă neagră şi decupaje sexy pe lateral. A purtat-o şi sezonul trecut, la “Românii au talent”, iar recent a scos-o iar din dulap pentru o ediţie specială a emisiunii “Jocuri de celebritate” (PRO TV).

De altfel, lângă fotografia pe care a pus-o pe Instagram, Mihaela explică gestul: “Tema pentru acasă de la Bobo (n.r. Mihai Bobonete, prezentatorul emisiunii) a fost să vin cu rochia verde de la «Românii au talent». De ce? O să vedeţi voi”. Deja am văzut la ce se referă Mihaela, căci silicoanele ei obraznice “împung” rochia mulată, ca două săgeţi din tolba lui Robin Hood. Ţinuta lasă la vedere braţele lucrate la sală, şoldurile sexy şi picioarele de gazelă. Mihaela nu este însă singura celebritate care s-a îndrăgostit de rochia de 1.500 de euro, însă nici una dintre domnişoarele de mai jos nu a reuşit să se facă una cu ţesătura, aşa cum a reuşit iubita lui Felix Baumgartner. În 2012, la MTV EMA Awards, solista americană Alicia Keys (35 de ani) a purtat celebra rochie verde, însă umerii îi păreau cam laţi, iar sânii i-ai de unde nu-s.

simeon stalpnicul png
Mihaela a purtat rochia sexy, semnată Stella McCartney, în sezonul trecut al emisiunii “Românii au talent” (PRO TV)

Tot varianta verde a ales-o în 2013 şi solista de r’n’b, Ashanti (36 de ani), câştigătoare a unui premiu Grammy în 2003. Însă statura minionă nu se potrivea deloc cu această ţinută. Şi actriţa de Oscar Kate Winslet (41 de ani) pare stingheră în rochia Stella McCartney, probabil din cauza formelor rotunjoare.

Singura care salvează situaţia de faţă e superba Kate Moss (42 de ani). Fotomodelul britanic a purtat-o în 2013, chiar la o prezentare de modă semnată Stella McCartney, iar trupu-i longilin a arătat perfect în rochia respectivă. Lipsesc însă formele, curbele trupului, pe care Mihaela Rădulescu le are din abundenţă.

Divele de la Hollywood sunt eclipsate de Mihaela Rădulescu

simeon stalpnicul png
Solista americană Alicia Keys a purtat aceeaşi ținută în 2012, la MTV EMA Awards. Sânii abia se vădFoto: GettyImages

simeon stalpnicul png
Pe fotomodelul Kate Moss a arătat perfect în 2013, dar nu atât de sexy ca pe MihaelaFoto: Getty Images

simeon stalpnicul png
Nici solista Ashanti nu a rupt gura târgului cu rochia verde, la evenimentul „A&E Networks”, din 2013Foto: Getty Images

simeon stalpnicul png
În 2011, actrița Kate Winslet a încercat decupajele sexy, dar părea stingheră în această ținută mult prea sexyFoto: Getty Images
kate profimedia 0692807495 jpg
2vancea botez jpg
loredana chivu jpg
1alexandra stan mihai morar png
Gabi Bădălău jpeg
bianca dragusanu png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
14dragos popa jpg
irina baiant 2 credit foto miluta  jpeg
Gabi Bădălău jpeg
cub jojo admin gif
anca turcasiu png
5maruta familie png