Natalia Oreiro nu mai îmbătrânește! Între aceste două fotografii sunt 15 ani

Ultima actualizare:
2004 - Făcea furori în  telenovela “El deseo”
2004 - Făcea furori în telenovela “El deseo”

Chiar nu îmbătrâneşte! Natalia Oreiro, cunoscută în România pentru rolurile din telenovelele de succes “Înger sălbatic”, “90-60-90” şi “Celebri şi bogaţi”, se menţine perfect, în ciuda trecerii anilor.

Cântăreaţa şi actriţa Natalia Oreiro (41 de ani) a început, în această primăvară, o serie de concerte în cadrul turneului său Inolvidable. Diva, care va cânta în ziua de 28 martie la Moscova, în Rusia, arată la fel de bine ca în urmă cu 15 ani, când încă făcea furori în telenovele. 

Din anul 2001, artista născută în Uruguay este căsătorită cu muzicianul argentinian Ricardo Mollo (61 de ani). Ei au împreună un copil, Merlín Atahualpa Mollo, în vârstă de 6 ani. 

2019 - Îşi păstrează un trup  de invidiat la 41 de ani
2019 - Îşi păstrează un trup de invidiat la 41 de ani

Natalia, care locuieşte împreună cu soţul şi fiul său în Buenos Aires, a dezvăluit recent care sunt secretele sale ce o ajută să se menţină la fel de frumoasă ca întotdeauna. Diva, cu o avere de 10 milioane de dolari, spune că nu se îngraşă fiindcă merge foarte mult cu bicicleta, în fiecare dimineaţă. Îşi duce zilnic fiul la grădiniţă şi apoi face curse prin oraş pe două roţi. Împotriva ridurilor foloseşte creme hidratante. De asemenea, are grijă să se demachieze corect în fiecare seară. Îşi îngrijeşte cu atenţie pielea cu tratamente cu laser neinvazive şi se unge cu creme de protecţie solară şi vara, şi iarna. Mănâncă foarte multă ciocolată şi bea apă. E convinsă că o bună hidratare combate îmbătrânirea. 


    2019 - Îşi păstrează un trup  de invidiat la 41 de ani
2019 - Îşi păstrează un trup de invidiat la 41 de ani

În ultima vreme, Natalia Oreiro a jucat în filmele “Re Loca”, “Bajo tus pies” şi “Bajo el agua” şi s-a dedicat carierei muzicale. Anul trecut a participat la emisiunea de televiziune Vocea Argentinei în calitate de jurat. În 2001, vedeta a fost în vizită în România.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
cub oana și viorel lis png
cub ameri nasrin png
angela similea
image png
image png
covorul rosu  sursa   Shutterstock jpg
britney spears profimedia jpg
banner pepe png
image
actualitate.net
image
actualitate.net