O nouă dramă în familia Kennedy: Fosta soţie a lui Robert Kennedy, Mary, a fost găsită moartă


    Mary și Robert Kennedy (foto: AFP)
Mary și Robert Kennedy (foto: AFP)

Fosta soţie a lui Robert Kennedy Jr., Mary Kennedy, a fost găsită moartă în locuinţa sa din New York. Poliţiştii au declanşat o anchetă pentru a stabili cauzele care au dus la moartea femeii de 52 de ani.

Din primele informaţii reiese că la ora producerii decesului Mary Kennedy se afla singură în casă, informează Mediafax.

Mary şi Robert Kennedy Jr., nepotul fostului preşedinte american John Kennedy, s-au căsătorit în anul 1994 şi au divorţat în anul 2010. Ea a fost a doua soţie a lui Robert Kennedy Jr., iar cei doi au împreună patru copii.

La trei zile după ce Kennedy i-a cerut divorţul, Mary a fost prinsă de poliţişti conducând sub influenţa drogurilor şi a fost arestată. De asemenea, presa americană a scris că femeia ar fi avut de mai multe ori probleme cu legea în trecut.

Un reprezentant al familiei lui Mary Kennedy a confirmat trecerea în nefiinţă a acesteia. "Regretăm moartea iubitei noastre surori, al cărei spirit creativ le va lipsi mereu persoanelor care au ţinut la ea. Suntem alături de copiii ei, pe care i-a iubit nespus de mult", au transmis rudele defunctei.

Fostul soţ al lui Mary, Robert Kennedy Jr., este gazda unei emisiuni de radio, iar după despărţirea de aceasta ar fi început o relaţie cu actriţa Cheryl Hines.

Faimosi Survivor camp jpg
FotoJet jpg
Eliminare Vica Survivor Romania Foto Pro TV jpg
horoscop shutterstock 1621310242 jpg
foto1  Vila cluj jpg
Ana Margean varianta cu flipb jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
bunicuta foto1 jpg
image
image
image
image
image
image
Doc Foto Pro TV jpg
Vica Blochina 3 jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
cub Lorelai Moșneguțu png
pamela anderson jpeg
cub isabela onoriu png