Harrison Ford a făcut cancer din nou

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Veste teribilă pentru actorul Harrison Ford. Medicii îl bănuiesc că suferă din nou de cancer de piele, după ce i-au depistat o altă tumoare, de data aceasta pe gât, susţine revista americană National Enquirer.

Toamna anului 2012. Părea că lumea a căzut peste el, atunci când Harrison Ford (71 de ani) a fost depistat cu o tumoare pe nas. Tocmai când lucrurile păreau să intre în normal, actorul se confruntă din nou cu aceeaşi problemă.

Deşi a suferit o intervenţie chirurgicală la sfârşitul anului trecut pentru a o elimina, o tumoare similară s-a dezvoltat pe gâtul lui Ford.

Michael Douglas regretă că nu a divorţat mai devreme

Potrivit revistei „National Enquirer", actorul a început deja tratamentul pentru eliminarea formaţiunii canceroase. Deşi tumoarea nu-i pune în pericol viaţa, actorul se teme mai ales din cauza vârstei înaintate. Mai tânăra sa soţie, Calista Flockhart (48 de ani) a fost devastată când a aflat, făcându-şi griji enorme pentru cel care i-a dăruit un fiu, Liam, în vârstă de 11 ani.

Actorii Dustin Hoffman (75 de ani) şi Michael Douglas (68 de ani) au trecut prin clipe îngrozitoare, când au fost depistaţi cu cancer. Michael Douglas a fost diagnosticat cu cancer la gât în 2010.

Dustin Hoffman

simeon stalpnicul png

Michael Douglas

simeon stalpnicul png

Acesta a recunoscut că nu fumatul sau alcoolul au fost cauzele bolii sale, ci virusul HPV, care se ia prin sex oral. Şi actorul Dustin Hoffman s-a confruntat cu aceeaşi problemă. Acesta fost supus cu succes unui tratament împotriva cancerului, luna trecută. Actorul nu a dorit însă să spună de ce natură a fost cancerul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net