Salman Khan va fi rejudecat în decembrie

Ultima actualizare:

Un tribunal din Mumbai a hotărât ieri rejudecarea dosarului în care actorul de 47 de ani riscă 10 ani de închisoare pentru moartea unui om şi rănirea altor patru.

De 11 ani, dosarul lui Salman Khan a fost plimbat prin toate instanţele posibile, din cauza unui accident de maşină petrecut la 28 septembrie 2002. Iniţial, fapta lui a fost încadrată la „omor prin imprudenţă", însă procurorii au făcut recurs şi l-au acuzat pe Khan de omor din culpă.

Avocaţii acestuia fac eforturi inimaginabile să-i schimbe încadrarea lui Khan în „omor prin imprudenţă", actorul riscând o condamnare de doi ani cu suspendare.

Curtea a cerut reaudierea a peste 20 de martori, şi asta pentru că principalul martor al acuzării, fostul bodyguard al starului, Ravindra Patil, care se afla cu el în maşină, a murit. Presa indiană a punctat ca fiind cel puţin suspectă dispariţia lui Patil şi l-a acuzat pe Khan inclusiv de mituirea martorilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
CRBL instagram jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
banner claudia patrascanu png
cub gabi badalau claudia patrascanu png
scena teatru jpg
brooks nader sports illustrated profimedia jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net