Paris Hilton a vrut să-şi mărească sânii

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Mama lui Paris Hilton, Kathy, a dezvăluit că fiica ei își dorea, la un moment dat, să apeleze la o operație pentru mărirea sânilor.

Kathy a povestit că vedeta era foarte dezamăgită de pieptul ei plat. ”A fost o perioadă în care își dorea foarte mult să-și mărească sânii, iar apoi, deodată, a spus că își iubește sânii așa cum sunt. Eu sunt mândră că s-a răzgândit”.

În ciuda afirmațiilor mamei, Paris Hilton susține că nu s-a gândit niciodată serios să-și pună silicoane. ”Îmi este pre frică: urăsc acele și sângele. Sunt mulțumită de corpul meu”, a replicat Hilton, citată de Theskinny.co.uk.

Fiind o fană a sutienelor cu push-up, a provocat de mai multe ori discuții privind posibilitatea unei operații de mărire a sânilor.

simeon stalpnicul png

Dar intențiile de a recurge la chirurgia plastică nu reprezintă singurul subiect în privința căruia cele două Hilton nu au căzut de acord.

Kathy s-a arătat uimită de modul în care fiica ei de 28 de ani a devenit faimoasă, întrucât ea credea că va avea o carieră normală.

”Era atrasă de animale, tocmai de aceea mi-am imaginat că va deveni medic veterinar. Era un băiețoi. Îi plăcea să prindă șopârle și șerpi și să meargă la pescuit cu tatăl ei”, a dezvluit Kathy.

”Este o fată foarte dulce, care poate fi și timidă. Oamenii sunt sceptici, dar și Paris are sentimente și îi pasă de cei din jur”, a adăugat mama vedetei.

Vi-o puteți imagina pe Paris Hilton mergând la pescuit și fugărind o șopârlă?

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net