Poza de 2,5 milioane de like-uri! Kylie Jenner şi-a înnebunit fanii cu sânii ei

simeon stalpnicul png
Sora lui Kim Kardashian este lipsită de orice fel de inhibițiifoto: Instagram

Are 19 ani şi 95 de milioane de fani pe Instagram! Kylie Jenner a încins Internetul după ce a postat două fotografii în care este îmbrăcată într-un top super mulat şi nu poartă sutien.

Sora lui Kim Kardashian este lipsită de orice fel de inhibiții, așa că nu are nicio problemă în a-și arăta trupul voluptos în ținute care mai de care mai sexy.

În ultimele fotografii postate pe Internet, Kylie afişează un bust impresionant, mai ales că nu poartă sutien. Fotografiile au fost extrem de apreciate, iar una dintre ele a atins chiar 2,5 milioane de aprecieri.

Mezina clanului Kardashian-Jenner, Kylie (19 de ani), a avut o transformare spectaculoasă din copilărie și până la vârsta adolescenței.

untitled 172 jpeg
Poza asta a adunat 2,5 milioane de aprecierifoto: Instagram

Tânăra a negat mult timp că și-ar fi mărit artificial buzele, deși diferența era evidentă. A recunoscut, în cele din urmă, că a recurs la ajutorul esteticienilor pentru a scăpa de un complex. De câteva luni, fanii suspectează că și-ar fi pus silicoane, după ce Kylie a publicat o serie de fotografii provocatoare cu decolteul ei.

Kylie are un imperiu în creștere, bazat pe pasiunea ei pentru haine și produsele de make-up pe care le și folosește din plin.

Prodanca a venit în verde la parastas
Screenshot (539) png
cub muzica populara braconier png
Charlene de Monaco
image png
Provocarea de pe TikTok. Sursa foto: Unsplash
image png
sylvester stalline si sotia
Becali
310974247 633934184785108 5009292773644160680 n jpg
image
image
image
image
andrei rosu mihaela bilic png
ramona manole ionita clejani  (2) jpg
Prodanca a venit în verde la parastas
image png
cub muzica populara braconier png
cub rona harner png