Prinţul Philip, la un pas de centenar. Cea mai recentă poză a cuplului regal şi legătura cu Familia Regală a României

Ultima actualizare:

    Cuplul regal deține cel mai longeviv mariaj din istoria regalitățiiclickpentrufemei.ro
Cuplul regal deține cel mai longeviv mariaj din istoria regalitățiiclickpentrufemei.ro

Consortul Suveranei britanice, Principele Philip, Duce de Edinburgh, împlineşte astăzi, 10 iunie, 99 de ani. Cu această ocazie, Palatul Buckingham a lansat în spaţiul virtual o fotografie nemaivăzută, în care apar Prinţul Philip şi Regina Elisabeta a II-a. Cei doi au fost rar fotografiaţi împreună de la retragerea din viaţa publică a partenerului de viaţă al Reginei, în anul 2017.

În această zi istorică, Prinţul Philip sărbătoreşte cei 99 de ani la Castelul Windsor, unde s-a retras cu Regina în luna martie, ca urmare a efectelor pandemiei.

În fotografia făcută la 1 iunie, cu vedere spre patrulaterul clădirii, cei doi apar îmbrăcaţi festiv. Regina poartă o rochie semnată Angela Kelly şi o broşă cu diamante Cullinan V, iar Prinţul Philip o uniformă din colecţia regală.

Consortul Reginei a fost scump la vedere de când s-a retras din viaţa publică, ultima dată a fost văzut în ajunul Crăciunului, când a părăsit un spital din Londra. Vizita la spital a avut ca scop tratarea unei afecţiuni pre-existente.

Iată imaginea nemaivăzută în care apare alături de Regină și află care este legătură strânsă cu Familia Regal a României!

image
image
image
image
image
image
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net