Regina Spaniei, goală pentru un artist din Cuba! Secretele incredibile din viaţa ei: a avut probleme cu drogurile şi alcoolul

Ultima actualizare:

    Regina Letizia a Spanieifoto: Getty
Regina Letizia a Spanieifoto: Getty

Are 46 de ani, din 2004 este soţia Regelui Felipe al VI-lea al Spaniei, iar din 2014 a devenit Regina Spaniei, după ce Regele Juan Carlos I a abdicat, iar soţul ei a devenit Rege.

Puţini sunt însă cei care îşi amintesc trecutul Letiziei Ortiz Rocasolano, fostă jurnalistă ce mai are o căsătorie la activ, care a durat doar un an. Ea a fost căsătorită cu profesorul ei de literatură, Alonso Guerrero Perez, alături de care a stat 11 ani, chiar dacă mariajul a fost unul foarte scrut. „Atunci a fost arestată pentru deţinere de droguri“, spunea jurnalistul de investigaţii catalan Isidre Cunill, care în 2010 lansa o carte despre viaţa celei care urma să devină Regină a Spaniei.

Mai mult decât atât, se pare că din tinereţea Letiziei n-au lipsit nici scandalurile sexuale, pasiunea pentru alcool, mai exact tequila, fotografiile indecente şi chiar un avort. Din câte se pare, actuala Regină a Spaniei s-ar fi apropiat de un pictor cubanez, Waldo Saavedra, care a avut o pasiune ascunsă pentru ea, chiar dacă ea nu-l vedea mai mult decât un prieten.

Iată pictura în care Letizia apare goală

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net