Reprezentanta lui Julio Iglesias a sezitat CNA din cauza lui Mihai Gâdea

Ultima actualizare:

    Reprezentanta lui Julio Iglesias Jr a sesizat CNA în legătură cu emisiunea lui Mihai Gâdeafoto:Arhiva personală
Reprezentanta lui Julio Iglesias Jr a sesizat CNA în legătură cu emisiunea lui Mihai Gâdeafoto:Arhiva personală

Reprezentanta lui Julio Iglesias în România a sesizat CNA în legătură cu emisiunea lui Mihai Gâdea, unde a fost invitat cântărețul. Aceasta a cerut postului Antena 3 să scoată înregistrarea online în care realizatorul emisiunii "Sinteza Zilei" l-a pus să spună "Jos Băsescu!" și "Antena 3" e aici.

Gestul pe care l-a făcut Mihai Gâdea, În emisiunea de joi (14 mai), atunci când l-a pus pe Julio Iglesias Jr. să spună "Jos Băsescu!" și "Antena 3 e aici", a stârnit numeroase reacții în rândul fanilor artistului. Reprezentanta Juniorului în România a luat măsuri.

"Noi am cerut inlaturarea inregistrarilor online cu secvența din Sinteza Zilei", a spus Gabriela Ristea, care l-a reprezentat pe cântăreț în România, pentru Hotnews.ro Motivul a fost că acele imagini pot duce  la interpretări eronate în privința artistului.

Gabriela Ristea a spus că transmis CNA faptul că artistul nu a spus "Jos Băsescu" în cunoștință de cauză, ci a crezut că este o formulare românească de rămas bun. 

Sesizarea către CNA a reluat toate informațiile si punctele de vedere incluse în comunicatul de presă de vineri, în care se arată că artisul a fost indus în eroare în mod intenționat de către prezentatorul emisiunii "Sinteza Zilei".

Așa arată sesizarea trimisă de reprezentată către CNA: La sfârșitul săptamânii trecute, Mihai Gâdea a publicat pe Facebook un mesaj în care afirmă că "Regret sincer daca am afectat sensibilitatea domnului Iglesias" și că ar fi folosit sloganuri "din folclorul urban".

Până luni (18 mai), CNA a primit 16 sesizari din partea telespectatorilor, în legatură cu emisiunea "Sinteza Zilei" de joi, potrivit Paginademedia.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net