Robert Plant a cântat pentru bilete de doar 3 Lire Sterline

Ultima actualizare:

Concertul a fost organizat în memoria lui Pat Moran, producător muzical renumit care a decedat ăn ianuarie la vârsta de 63 de ani, anunţă The Sun.

La 63 de ani, Robert Plant a cântat piese celebre ale trupei Led Zeppelin dar şi piese compuse în timpul carierei lui solo, precum Big Log.

Robert Anthony Plant, cunoscut mai ales ca Robert Plant, născut la 20 august 1948, este un muzician, cântăreţ şi compozitor englez faimos pentru apartenenţa sa de 12 ani la grupul englez de rock Led Zeppelin, al cărui vocalist a fost, precum şi pentru cariera sa ulterioară solo plină de succes. Recent, Robert Plant a lansat împreună cu solista americană de folk şi bluegrass  Alison Krauss  un album, Raising Sand.

Led Zeppelin a fost o formaţie de muzică rock  din Marea Britanie, care este considerată unul dintre cele mai cunoscute, respectate, inovatoare şi inspirante grupuri muzicale ale secolului 20. De-a lungul timpului a abordat diverse stiluri pornind de la muzica rock, excelând în crearea de piese memorabile în toate aceste stiluri, blues rock, hard rock, heavy metal, folk rock, dar încorporând adesea în multe din cântecele lor porţiuni muzicale dintre cele mai diferite genuri ale muzicii universale.

VIDEO

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
examen jpg
image
image
image
image
image
image
emily burghelea
corina bud colaj instagram jpg
Shifty Shellshock jpg
IMG 3196 png
banner marmureanu
cub anamaria prodan bebeto png
banner Dana Coteanu
CRBL instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net