Rochia spectaculoasă purtată de Priyanka Chopra la nuntă. A avut un voal de 23 de metri

Ultima actualizare:

    Nick Jonas şi Priyanka Chopra s-au căsătorit în weekend, în Indiafoto: Instagram
Nick Jonas şi Priyanka Chopra s-au căsătorit în weekend, în Indiafoto: Instagram

Nunta lui Nick Jonas cu Priyanka Chopra a fost una de poveste şi a ţinut trei zile. Ceremoniile au îmbinat tradiţiile americane cu cele indiene, pentru a respecta culturile diferite din care vin cei doi. La aşa festivităţi, mireasa trebuia să poarte ţinute pe măsură şi Priyanka s-a ridicat la nivelul aşteptărilor, schimbând trei rochii spectaculoase.

Priyanka Chopra (36 de ani) şi Nick Jonas (26 de ani) s-au căsătorit în weekend, la Palatul Umaid Bhawan din Jodphur, India, țara de origine a miresei. Cei doi au ales să îşi unească destinele în cadrul unor ceremonii atât creştine, cât şi hinduse, iar invitaţii din jurul lumii s-au bucurat de un eveniment unic. 

Priyanka Chopra a purtat o rochie Ralph Lauren cu un voal de 23 de metri

Sâmbătă (1 decembrie), a avut loc nunta în stil vestic, iar mirii au purtat amândoi ţinute semnate Ralph Lauren. Priyanka a fost o mireasă superbă într-o rochie albă, cu un voal de aproape 23 de metri, dus de cinci persoane, conform huffingtonpost.com. Ţinuta a avut două milioane de paiete şi a fost nevoie de 1.826 de ore pentru a fi făcută. Mai mult, rochia a avut dantelă din ţinuta de nuntă a mamei Priyankăi, nume din familiei şi mantre tradiţional hinduse despre dragoste. 

Nick Jonas şi Priyanka Chopra au purtat ţinute semnate de Ralph Lauren la ceremonia creştină
Nick Jonas şi Priyanka Chopra au purtat ţinute semnate de Ralph Lauren la ceremonia creştină

Nici Nick Jonas nu s-a lăsat mai prejos. Pe reverul jachetei, el a avut cusută o bucată din rochia soţiei sale, pe care era scris "my jaan", în limba urdu, care înseamnă "viaţa mea". 

Duminică (2 decembrie), a avut loc o ceremonie hindusă, pentru care Priyanka a purtat o ţinută tradiţională roşie, creată de designerul Sabyasachi Mukherji. Nick a ales un costum regal, auriu şi a intrat în palatul Umaid Bhawan pe un cal, aşa cum cere obiceiul indian. 

Nick şi Priyanka au avut şi o nuntă hindusă
Nick şi Priyanka au avut şi o nuntă hindusă

"A fost emoţionant. Faptul că am putut să avem două nunţi, în India, cu familia şi prietenii, a fost ceva cu totul special", a povestit Priyanka. 

Familiile celor doi se înțeleg de minune

Un lucru care i-a unit și mai mult pe Nick și Priyanka este faptul că familiile lor se înțeleg de minune, lucru dovedit și în timpul ceremoniei Sangeet, o seară în care rudele s-au întrecut în muzică și dans, care s-a lăsat cu multe râsete și culoare.

„Unul dintre cele mai deosebite lucruri pe care ni le-a oferit relaţia noastră este o înţelegere între familii, care îşi iubesc şi îşi respectă reciproc credinţa şi cultura. Iar plănuirea nunţii noastre ţinând cont de ambele tradiţii a fost uimitoare“, au transmis cei doi soţi.  

Relația lui Nick cu Priyanka a început pe Internet

Cum în era modernă cele mai multe lucruri încep pe internet, acesta este și cazul relației dintre Nick și Priyanka. Solistul, fost membru al trupei Jonas Brothers, și-a luat inima în dinți și i-a trimis reginei frumuseții un mesaj pe Twitter, în septembrie 2016, însă întâlnirea față în față s-a produs de abia la petrecerea Vanity Fair de dupa Premiile Oscar, în 2017. Nick nu a pierdut deloc timpul, s-a așezat într-un genunchi și i-a spus actriței: "Ești reală. Unde ai fost toată viața mea?" Chiar și așa, prima lor apariție publică în calitate de cuplu a avut loc în luna mai a acestui an. În luna august erau deja logodiți, iar la începutul lui decembrie au devenit soț și soție.

image
image
image
image
image
image
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
image
actualitate.net
image
actualitate.net