Românca Daniela, în familia divei Playboy

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Bruneta Daniela Lupu, de 24 de ani, căsătorită Ameruoso, a devenit o amică de nădejde a celebrei Pamela Anderson.

Daniela a cunoscut ascensiunea ca fotomodel în Germania, dar succesul desăvârşit a venit în SUA. Dragostea pentru animale, dar şi cea pentru fotografie au unit destinele celor două.

Dacă şi Daniela, originară din Timişoara, are mai mulţi căţei adoptaţi, ca şi Pamela, când vine vorba despre fotografii, lucrurile sunt un pic mai complicate.

Soţul româncei, Cristopher Ameruoso, este unul din fotografii personali ai divei din „Baywatch". După ce a cunoscut-o pe Daniela, la o prezentare de modă, artistul i-a prezentat-o Pamelei care a avut un cuvânt hotărâtor de spus cu privire la ulterioara căsnicie.

„S-au plăcut imediat şi, încet-încet, cele două au devenit de nedespărţit", a declarat, pentru Click! un prieten al fotomodelului român. Acum, soţii Ameruoso se pregătesc să vină în România, unde, printre altele, cei doi vor să mai adopte câţiva căţei.

Chris Ameruoso este cel mai  titrat fotograf de la Hollywood

simeon stalpnicul png

La cei 43 de ani Christopher Ameruoso este unul dintre cei mai cunoscuţi fotografi de vedete de la Hollywood. Printre modelele care i-au pozat se numără Nicolette Sheridan, Pamela Anderson şi Pink.

Ameruoso a dat lovitura lansând în urmă cu patru ani o colecţie de fotografii cu vedete şi animalele lor. În această carte sunt fotografiate peste 600 de celebrităţi hollywoodiene. Şi-a început cariera în 1998. S-a căsătorit cu Daniela Lupu la începutul acestui an.

Citeşte şi:

Ce fete ne aduce Pamela Anderson!

Sânziana Buruiană şi-a bronzat mega-sânii înainte de războiul cu Pamela Anderson - FOTO

Sânziana: «Mă bat în sâni cu Pamela Anderson»

Bercaru şi Mantea, la cheful Pamelei!

1.000 € să o vezi pe  Pamela  Anderson în carne şi oase!

Petrecere Playboy în România cu Pamela Anderson

1.000 de euro să petreci cu Pamela

Bomba-sexy Pamela Anderson va participa pe 17 septembrie la o petrecere exclusivistă la Snagov, organizată de Playboy Mansion Events.

Diva americană va sosi în România cu o zi înainte şi le-a cerut organizatorilor meniu vegetarian şi o maşină de teren. Dacă vreţi s-o vedeţi pe Pamela în carne şi oase, trebuie să plătiţi între 700 şi 1.000 de euro pentru un bilet.

image
image
image
image
image
image
banner cristian arsinel png
Ana Maria Barnoschi s a relaxat în paşi de dans 3 jpg
dinu maxer instagram jpg
Kevin Costner și Morgan Freeman jpg
BARBIE jpg
Carmen Grebenişan jpg