Russell Brand: "Dacă nu am orgasm la fiecare 15 minute, devin dificil"


    Russell Brand
Russell Brand

Russell Brand a dat un interviu celor de la "Parade", în care a vorbit despre orgasme, dependenţa de sex şi viitoarea căsătorie cu Katy Perry. Cei de la www.huffingtonpost.com, ne oferă câteva replici:

Referitor la dependenţa de sex, de care a suferit:

Auzim foarte multe, la ştiri, despre dependenţa de sex. Să vă explic. Bărbaţii au o glandă care produce testosteron şi le permite să se procreeze cu multe femei.

Bărbaţii nu pot să aibă un copil în interiorul burţii lor, aşa că strategia lor este de a lăsa cât mai multe femei însărcinate, sau măcar să facă sex cu cât mai multe dintre ele.

Strategia femeilor este să-şi găsească un bărbat bun. De asta căsătoria nu este corectă. Foarte posibil să folosesc acest argument diseară, cu logodnica mea.

Despre trecutul său, de care i-a povestit lui Katy Perry

Am spus: "Katy, trebuie să ştii că eu nu-s virgin". De fapt, dacă stai să numeri, lista escapadelor mele sexuale este copleşitoare. Dar aceste femei vor fi sărbătorite din mai multe cauze şi vor trăi în imaginaţia mea.

Apoi am spus: "Uită-te la trecutul meu ca şi cum ar fi fost o probă. Am fost cu toate acele femei, pentru a ajunge la tine. Şi nici măcar nu trebuie să-mi mulţumeşti".

Referitor la viaţa de familie alături de Katy:

Katy este sexy, ceea ce e foarte bine, deoarece dacă nu am un orgasm din 15 (16) în 15 minute, pot deveni foarte dificil. Dar, dacă ea se va căsători cu mine, va învăţa să gătească.

Normal că vom avea un copil într-o bună zi. Mă aştept să fie un fel de creatură hibridă, ceva din mitologia greacă. Spre exemplu, un crai.

Citeşte şi:

Iată 11 celebrităţi dependente de sex! Ce părere ai? - FOTO

Katy Perry vrea o nuntă mică, dar cu o petrecere mare!

FotoJet (6) jpg
FotoJet (2) jpg
cub dana nălbaru png
FotoJet (7) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (1) jpg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
cub cub cătălin scărlătescu png
image
image
image
image
image
image
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png
FotoJet (3) jpg
cub paula iorga 2 png
 Constantin Enceanu este topit după nepoții săi