Se întrec în nume ciudate! Cum și-a denumit Khloe Kardashian fetița

simeon stalpnicul png
Khloe Kardashian a ales numele fetiței saleFoto: Splash News

Vedeta tv Khloe Kardashian a adus pe lume o fetiță în decursul dimineții de joi, conform presei americane. Micuța nou-născută este primul copil al lui Khloe și a fost concepută cu partenerul vedetei, Tristan Thompson, jucător de baschet pentru echipa Cleveland Cavalier.

Presa internațională a lansat în spațiul public informații controversate despre relația celor doi, chiar în momentele în care Khloe se pregătea să nască, acuzându-l pe partenerul acesteia că și-ar fi înșelat iubita. Se zvonește că, deși acum îi leagă un copil, relația lor atârnă „de un fir de ață” și surse apropiate familiei susțin că cei doi nu și-au vorbit în decursul a numeroase zile, din cauza acuzelor aduse lui Thompson.

Aceleași surse au declarat pentru TMZ că vedeta este extrem de supărată, după ce a trebuit să afle din presă că partenerul și tatăl copilului ei a înșelat-o în repetate rânduri. „Khloe este încă furioasă după ce a aflat de infidelitățile lui Tristan și se simte umilită.”

Totuși, pe rețelele de socializare, vedeta a ales să nu dezbată acest subiect și a dat impresia tututor că situația este „roz” și la propriu și la figurat, atunci când a ales să dezvăluie numele fetiței. Sub o poză în care se puteau observa multe baloane roz și flori de aceeași culoare, Khloe a publicat mesajul în care dezvăluia cum se va numi micuța și cât de mult îi bucură aceasta pe cei doi părinți. „Micuța noastră, True Thompson, ne-a furat complet inimile și suntem compleșiți de iubirea pe care o simțim pentru ea. Este așa o binecuvântare să primim acest îngeraș în familie! Mami și tati te iubesc, True!”, a fost mesajul ce însoțea poza de pe Instagram.

Se consideră însă că atitudinea vedetei este doar de fațadă, deși Khloe nu a anunțat nicăieri că se va despărți de Tristan. Familia ei, însă, a declarat că nu îl va ierta niciodată pe Thompson și se concentrează acum pe susținerea morală a vedetei. Numele ales pentru copil poate fi de asemenea interpretat ca fiind o ironie la adresa infidelităților tatălui, acesta însemnând „Adevăr” în limba engleză, deși conform DailyMail, se vehiculează că numele ar fi fost ales înainte de incidentele în care Tristan a înșelat-o pe Khloe.

Tristan, în vârstă de 26 de ani, și Khloe, în vârstă de 33 de ani, sunt împreună din 2016, când și-au făcut pentru prima dată apariția ca și cuplu în timpul zilei de naștere a cântărețului Flo Rida, în Miami. Khloe s-a declarat de-a lungul timpului foarte îndrăgostită de partenerul ei, confrom apropiaților, și și-a dorit mult un copil, având nevoie de numeroase intervenții medicale pentru a rămâne însărcinată.

simeon stalpnicul png
Imaginea care însoțea mesajul ce anunța numele fetiței lui Khloe și a lui Tristan Foto Instagram
cub ionita si viorica de la clejani (1) png
colaj loredana groza jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Athos Salome jpg
florin zalomir
cub cristian arsinel png
Funeralii Alexandru Arșinel FOTO Inquam / George Călin
cub arsinel fii png
balena cu cocoasa islanda foto shutterstock
Marina Ovsianikova
image
image
image
image
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
sotie Arsinel jpg
foto 1 arsinel Adevarul (7) jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
FotoJet (4) jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg