Shakira s-a împăcat cu iubitul pentru bani

Citeşte şi:

Uite ce frumoasă a fost Shakira la Premiile NRJ de la Cannes! FOTO

Shakira, înşelată cu o negresă

Shakira şi-a părăsit iubitul pentru fotbalistul Pique

Shakira i-a dat papucii fiului de preşedinte

Shakira a fost văzută, recent, la Cannes împreună cu fostul său iubit, fiul unui fost preşedinte al Argentinei, Antonio de la Rúa.

Era foarte surâzătoare în compania acestuia. Cei doi şi-au anunţat sosirea şi în capitala statului Peru, Lima, la 25 martie.

După ce cântăreaţa anunţase că s-au despărţit şi au început să circule tot felul de zvonuri despre relaţia ei cu fotbalistul Gerard Pique, faptul că a fost zărită în compania lui De la Rúa a provocat senzaţie.

Gurile rele spun că cei doi au achiziţionat în cei 11 ani cât au fost împreună proprietăţi evaluate la circa 100 de milioane de dolari, fapt care face ca separarea lor să fie foarte complicată.

Imediat ce a dat publicităţii "bomba" că îl lasă, fostul iubit a ameninţat-o, în secret, cu judecata, pentru împărţirea averii comune. Se pare că cearta lor a fost provocată de părinţi.

Tatăl Shakirei a fost nemulţumit de modul jignitor în care tatăl lui Antonio s-a pronunţat împotriva ideii ca artista şi iubitul ei să aibă un copil.

De asemenea, părinţii celor doi s-au certat privitor la achiziţionarea drepturilor asupra unei telenovele columbiene, numită "El Oasis", în care cântăreaţa era mai tânără. Diva nu vrea ca imaginile în care apare în acest film să mai fie văzute de public.

Averea celor doi

* Insula caraibiană Bonds Cay* Casă de lux în insula Capri* Proprietate în Punta del Este, Uruguay* Proprietate în Barranquilla, Columbia* Proprietate în Republica Dominicană* O vilă la Miami* Alte imobile

horoscop jpg
cub andrele png
Buzau 1 jpg
parlamentul european profimedia  jpg
celine dion jpeg
cub lensa animat gif
Meghan Markle, Prințul Harry 4  sursa   Profimedia jpg
nick carter gettyimages 187744547 jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
nick carter gettyimages 187744547 jpg jpeg
cub andrele png
baza paris profimedia jpg
celine dion jpeg
Jennifer Lopez a avut ajutor la alesul bradului jpg
cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png