Sharon Stone și-a contramandat vizita din Delta Dunării

8 august 2012

Sharon Stone, celebra actriţă de la Hollywood, sosită luni în România s-a aflat în discuţii cu organizatorii Festivalului Internaţional de Film „Anonimul", desfăşurat în Delta Dunării între 6 şi 12 august, pentru a participa la una dintre serile evenimentului, însă, în ultima clipă, vedeta de la Hollywood a renunţat la deplasare.

În următoarele două săptămâni, Sharon Stone (54 de ani) va filma alături de Andy Garcia o serie de scene pentru producţia independentă „What About Love", în regia lui Kalus Menzel. Actorii vor evolua atât în studiourile Castel Film şi în Centrul Vechi al Bucureştiului, cât şi în ţară, pe Trasfăgărăşan, la Castelul Corvinilor de la Hunedoara şi în localităţile montane Bolboci şi Peştera.

Alături de Stone şi Garcia, în rolurile principale joacă actriţa americană Marielle Jaffe şi spaniolul Miguel Ángel Muñoz, din distribuţie făcând parte şi Maia Morgenstern şi Ioan Andrei Ionescu, vedeta ucraineană Kamaliya şi spaniolul José Coronado. De pe 25 septembrie, filmările vor continua în Spania.

Starul din „Basic Instinct" se află în România alături de cei trei fii adoptaţi (Roan Joseph, Laird Vonne şi Quinn Kelly), două bone şi iubitul ei, manechinul Martin Mica (27 de ani).

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
anca turcasiu jpg
BeFunky collage (19) jpg
BeFunky collage (18) jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
bobonete jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
anne png
image png
image png
Dana Rogoz fiica jpg
BeFunky collage (22) jpg
1 julia fox jpg jpeg