Soția lui Bruce Willis i-a împachetat hainele și le-a trimis la Demi. De 5 săptămâni nu a mai dat pe acasă!

Ultima actualizare:

    Bruce Willis și Emma Heming, împreună cu Mabel și Evelyn, înainte de epidemia de COVID-19foto: Instagram
Bruce Willis și Emma Heming, împreună cu Mabel și Evelyn, înainte de epidemia de COVID-19foto: Instagram

Răbdarea Emmei Heming a ajuna la o limită? Așa se pare ținând cont că Bruce Willis, de 65 de ani, stă de mai bine de cinci săptămâni în casa din Beverly Hills a fostei lui soții Demi Moore, 57 de ani. Preocupat să picteze, să citească și să se relaxeze, el a uitat complet că la doar 13 km distanță, soția lui Emma Heming trebuie să aibă grijă non-stop de fiicele lui Mabel, 8 ani și Evelyn, 5 ani.

Bruce Willis s-a izolat în carantina cauzată de epidemia de COVID-19 în casa fostei neveste, împreună cu fiicele lui mai mari și actualul soț al lui Demi, Dillon Buss. Recent, actorul de 65 de ani a rămas fără schimburi și a apelat la Emma Heming. Aceasta i-a împachetat hainele, le-a sigilat, a sunat la o firmă de transporturi și i le-a trimis la poartă. A însoțit coletul de un mesaj ambiguu postat pe Instagram. Emma este sigură de fidelitatea soțului ei și are încredere în căsnicia lor. ”Sunt un copil provenit dintr-o familie divorțată. Mi-am petrecut întreaga copilărie alegând între părinți și simțindu-mă vinovată pe că îl dezamăgeam pe celălalt. Sunt invidioasă pe familia voastră unită și atât de amestecată. Sunteți cu adevărat niște exemple pentru mulți. Vă mulțumesc pentru că ne arătați tuturor cum ar trebui să fie multe familii”, a scris Emma, scăpând printre rânduri porecla lui Bruce: BeeDub.

Cum își petrece timpul Bruce Willis în casa fostei soții?

A tuns-o scurt pe fiica lui Tallulah, 26 de ani, s-a pozat la petrecerea în pijamale organizată de fiica lui Scout, de 28 de ani. Actorul de 65 de ani a intrat în izolare la vila din Beverly Hills, Los Angeles, a lui Demi Moore în urmă cu 29 de zile, după cum susține Tallulah, fiica lui, și nu a mai plecat. Luni, grupul intrat în carantină a postat o fotografie în timp ce citea o carte. Cu doar o zi înainte, paparazzi au surprins-o pe actuala soție a lui Bruce Willis, Emma Heming, în vârstă de 41 de ani, la plimbare cu cele două fiice Mabel, de 8 anișori și Evelyn, de 5 ani. Deși Emma a încercat să pară neafectată de decizia soțului ei, pe chipul ei se citea o oarecare îngrijorare. Bruce Willis și Demi Moore au fost căsătoriți timp de 13 ani și au divorțat în anul 2000.

Bruce și Demi își petrec timpul din carantină desenând, citind și povestind, aproape ca o familie normală
Bruce și Demi își petrec timpul din carantină desenând, citind și povestind, aproape ca o familie normală

Citește și:

Demi Moore, despre mariajul cu Bruce WIllis: „El a fost mort tot timpul!”

VIDEO Halucinant! Bruce Willis a scuipat într-un interviu la TV!

Carantina l-a luat prins surprindere la Demi Moore sau și-a premeditat evadarea?

Carantina impusă din cauza epidemiei provocate de noul coronavirus l-a prins în compania celor trei fiice Rumer, 31 de ani, Scout, 28 de ani și Tallulah, 26 de ani, a celor doi iubiți ai acestora și a fostei soții. În casa lui Demi Moore stă și asistentul personal al actriței, așa că grupul de petrecăreți nu se poate plânge de lipsă de varietate. La doar 6 minute de mers cu mașina, la doar 13 km, Emma Heming, actuala soție încearcă să pară neafectată de decizia lui Bruce Willis de a-și petrece carantina la fosta. Ea a fost surprinsă la plimbare prin parc cu cele două fiice și postează pe pagina de Instagram scene sugestive din izolarea la domiciliu. Bruce și Emma s-au căsătorit în 2009 și la nunta lor a fost prezentă și Demi. Emma și Demi au devenit prietene foarte bune. Miercurea trecută, Emma a postat un mesaj trist pe pagina ei de Instagram: ”Vă iubesc și mie dor de voi toți”.

image
image
image
image
image
image
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net