Sylvester Stallone a serbat 24 de ani de căsnicie! Cum a petrecut Rambo aniversarea

Ultima actualizare:

    Sylvester Stallone, 74 de ani și Jennifer Flavin, 52 de ani, au sărbătorit 24 de ani de căsniciefoto: Instagram
Sylvester Stallone, 74 de ani și Jennifer Flavin, 52 de ani, au sărbătorit 24 de ani de căsniciefoto: Instagram

Sylvester Stallone este un familist convins. Actorul de 74 de ani, care a jucat în ”Rocky” și ”Rambo” a postat recent o fotografie în care apare alături de soția lui Jennifer Flavin, de 52 de ani. Ei au împlinit la 17 mai 24 de ani de căsnicie.

Sylvester Stallone, în vârstă de 74 de ani, s-a mutat recent în Palm Beach, după ce a cumpărat o vilă de 35 de milioane de dolari și profită la maximum de clima prietenoasă. El a făcut tot posibilul să își ferească familia și au stat în izolare la vila lor din Los Angeles aproape întreg anul 2020. Acolo a sărbătorit anul trecut aniversarea căsătoriei. Nu a avut nevoie de invitați speciali pentru că le-a avut lângă el pe fetele lui Jennifer Flavin, 52 de ani și fiicele lor Sistine, 22 de ani, Sophia, 23 de ani și Scarlett, 18 ani. Nu o dată starul care are o avere de peste 400 de milioane de dolari a declarat că familia lui este cel mai important lucru de pe pământ. Însă lucrurile nu au fost de la început așa armonioase ca acum. Și asta pentru că Stallone nu este deloc ”ușă de biserică”.

A înșelat-o pe actuala soție cu o bombă sexy

Sylvester Stallone, în vârstă de 74 de ani, a sărbătorit la 17 mai, 24 de căsnicie cu Jennifer Flavin, 52 de ani. Puțină lume își amintește însă că ei au fost cuplați încă din anul 1988 și că Jennifer Flavin i-a dat papucii în anul 1994, după ce a Sly înșelat-o cu Janice Dickinson, un iepuraș Playboy. Jennifer Flavin l-a iertat pe Rambo numai după un test ADN, care a confirmat faptul că nu el este tatăl copilului născut de Dickinson. 

Citește și:

Ce familia frumoasă are Sylvester Stallone! Actorul de 74 de ani și-a scos fetele la o croazieră

Sylvester Stallone și-a scos la vânzare palatul. Are o casă de 130 de milioane de dolari

Sylvester Stallone și Jennifer Flavin, căsătorie în Londra

Sylvester Stallone, în vârstă de 74 de ani, a spus ”da” în fața ofițerului stării civile la hotelul Dorchester, din Londra, la 17 mai 1997. Însă acest lucru s-a întâmplat după multe insistențe din partea lui pentru că actuala soție își pierduse definitiv încrederea în el după ce a înșelat-o. El a mai fost cuplat cu Flavin între 1988 și 1994, dar fotomodelul i-a dat papucii după ce aventura cu bomba sexy Janice Dickinson. Nu l-a primit înapoi decât după ce a făcut un test de paternitate și a descoperit că nu este tatăl fiicei lui Janice, Savannah. Testul a fost făcut în 1995 și un an mai târziu, în 1996, Sly și Jennifer deveneau părinți pentru prima oară, Sophia fiind primul lor copil. În 1998 se naște Sistine și Scarlet în 2002.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
banner adela popescu png
banner laurette png
banner Adrian mutu png
banner kamara png
image
actualitate.net
image
actualitate.net