Tataee de la B.U.G. Mafia îşi sarbatoreşte ziua de naştere prin muncă

17 octombrie 2012
image
B.U.G Mafia

BUG Mafia are astăzi două motive de sărbătoare. Baietii buni ai hip hop-ului romanesc vor celebra miercuri seara, in noul Princess Club din Regie, 19 ani de la inregistrarea primei piese B.U.G. Mafia şi îl vor aniversa pe solistul trupei, Tataee, care împlineşte tot astăzi 36 de ani

“Unii au spus ca sunt 19 ani de istorie. Noua ne place sa credem ca sunt primii 19 ani in care am reusit să punem pe ritmuri hip-hop versuri care să exprime sentimentele, gândurile şi experientele noastre şi ale celor ce au trăit şi trăiesc la fel ca noi. Iar partea placuta este ca să reuşim să facem si bani din asta.” – povesteste Tataee.

Si, pentru că cei mai buni prieteni ai lor se aduna miercuri seara in Princess Club, Tataee a mai declarat că este pregatit sa dea de baut cu ocazia împlinirii vârstei de 36 de ani.

Trupa B.U.G. Mafia este prima trupa de succes din Romania care a renuntat la vanzarea muzicii lor, preferand sa le puna la download gratuit pe site-ul oficial, la mai putin de doua saptamani de la lansarea albumului “Inapoi in viitor”,  canalul oficial de youtube al baietilor de la BUG Mafia ajungând pe locul 19 în lume în topul realizat de cunoscutul site multimedia, la categoria Muzicieni.

1 anda adam jpg jpeg
survivor tj nedelcu png
3alex nedelcu survivor png
zona de confort jpg
pepe si yasemine ody
1 insula iubirii 1 jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
dieta claudia pavel 2 jpg
3pelinel png
ramona olaru png
5leona lewis insarcinata png
Cătălin Zmărăndescu 7 jpg webp
1 anda adam jpg jpeg