Tia Carrere este de nerecunoscut! La 52 de ani, nu mai seamănă deloc cu eroina din ”Vânătoarea de comori”

image
Tia Carrere a făcut senzație în serialul ”Vânătoarea de comori” între anii 1999 și 2002foto: Profimedia

Tia Carrere a ajuns de nerecunoscut la vârsta de 52 de ani. Actrița născută la 2 ianuarie 1067 în Honolulul, Hawaii, SUA, a pierdut lupta cu kilogramele și s-a rotunjit la față și la corp. Tia Carrere a jucat în seriarul ”Vânătoarea de comori” între anii 1999 și 2002 susține că a ajuns să nu mai fie interesată de dietă și siluetă după ce a născut-o pe fiica ei Bianca Wakelin, de 13 ani. Deși e divorțată din 2010, Tia a fost văzută zilele trecute luând cina în Los Angeles cu cel de al doilea soț, Simon Wakelin.

Tia Carrere a ajuns de nerecunoscut! La cei 52 de ani ai ei, actrița care a jucat în ”Răfuială în micul Tokyo” (1991), alături de Brandon Lee și Dolph Lundgren, în ”Minciuni adevărate” (1994), alături de Arnold Schwarzenegger, și în comedia ”Lumea lui Wayne” s-a îngrășat vizibil. Tia Carrere a pozat în 2003 în revista ”Playboy”. Între 1999 și 2002 ea a jucat în serialul de televiziune ”Vânătoarea de comori”, iar acest rol i-a asigurat definitiv notorietatea în cetatea filmului. Carrere a fost măritată de două ori: între 1992 și 2000 a fost măritată cu starul libanez Elie Samaha și între 2002 și 2010 cu Simon Wakelin.

image
Tia Carrere s-a rotunjit binișor la față și la corp la vârsta de 52 de ani

Din cel de al doilea mariaj a rezultat micuța Bianca. După nașterea acesteia, Tia se retrage din cinematografie și revine în muzică. Carrere are o înălțime de 1,73 și a debutat încă din timpul liceului în industria modei. Ea a strâns o avere estimată la peste cinci milioane de dolari și a declarat anii trecuți că a greșit enorm că nu a făcut nimic cu banii pe care i-a câștigat din televiziune pentru a-i înmulți. Rolul lui Juno Skinner din filmul ”Minciuni adevărate” cu Arnold Schwarzenegger i-a atras simpatia regizorilor și producătorilor de televiziune care au bombardat-o cu oferte de a juca în diferite seriale.

2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
Tora Vasilescu
image png
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
Narcisa Suciu pe scena  jpg
adelina pestritu si virgil steblea 003 jpeg
iulia albu
cub bianca dragusanu png
Batrani pensionari frig calorifer intretinere FOTO Shutterstock
Nicolae Ciuca si premierul Coreei de Sud jpg
image
image
image
image
cub bianca dragusanu png
4 bianca brad png png
iulia albu
florin piersic actor roman jpg
adelina pestritu si virgil steblea 003 jpeg
image png