Timpul stă pe loc pentru "Îngerii lui Charlie"!

Ultima actualizare:
2000 - Pe când  se bucurau de  succes în  “Îngerii lui Charlie”
2000 - Pe când se bucurau de succes în “Îngerii lui Charlie”

Au trecut 19 de ani de când un trio de dive, Drew Barrymore, Cameron Diaz şi Lucy Liu făceau furori în “Îngerii lui Charlie”. Ele au rămas prietene şi s-au fotografiat recent cu prilejul unei reîntâlniri.

Actriţele Drew Barrymore, de 44 de ani, şi Cameron Diaz, de 46 de ani, au fost alături de fosta lor parteneră de film Lucy Liu, de 50 de ani, care recent a primit o stea pe Bulevardul Celebrităţilor de la Hollywood. La aproape 20 de ani de când ele au apărut în prima variantă a “Îngerilor lui Charlie” pe marile ecrane, Lucy şi Cameron încă arată bine, însă Drew s-a buhăit şi s-a urâţit. Mai bine zis, Lucy Liu arată cel mai bine, deşi ea este cea mai vârstnică dintre ele. Practic, ea pare aproape neschimbată. Asta se datorează în primul rând faptului că ţine foarte mult să mănânce sănătos şi a insistenţei cu care face gimnastică.


    2000 - Pe când  se bucurau de  succes în  “Îngerii lui Charlie”
2000 - Pe când se bucurau de succes în “Îngerii lui Charlie”

Cel mai bine se ţine Lucy Lin

De asemenea Lucy, care are o avere de 16 milioane de dolari, nu poartă decât încălţăminte confortabilă. Nu a fost măritată niciodată şi are un fiu născut de o mamă purtătoare. La fel de bine se ţine şi Cameron, care are o avere de 140 de milioane de dolari. Nu mai seamănă cu blonda din „Îngerii lui Charlie”, dar trebuie să recunoaştem că se ţine bine pentru o pensionară. După ce s-a măritat, în 2015, cu rockerul Benji Madden, ea s-a retras din viaţa de actriţă. Scrie cărţi, nu mai foloseşte machiaj şi nu mai merge des la coafor. Ea susţine că aceste lucruri au ajutat-o să nu îmbătrânească. Însă nu a reuşit nici până acum să-şi împlinească visul de a avea un copil. Drew, însă, care are o avere de 125 de milioane de dolari, arată îngrozitor după ce a dat în patima beţiei. A reuşit să scape de dependenţa de cocaină, însă nu se poate despărţi de băutură. Începe fiecare zi cu alcool. Este mama a două fete, Olive (6 ani) şi Frankie (4 ani). În 2016, a finalizat divorţul de al treilea soţ, Will Kopelman, tatăl acestora, după 4 ani de căsnicie. 

«Îngerii lui Charlie» se reîntorc pe marile ecrane!

Filmul “Îngerii lui Charlie” din 2019 a fost realizat după marele succes care l-a avut serialul omonim din anii ’70, cu Farrah Fawcett, Jaclyn Smith şi Kate Jackson, în rolurile principale. O nouă variantă a acestuia este în pregătire, avându-le ca protagoniste pe Kristen Stewart, Ella Balinska şi Naomi Scott. Filmul este programat să aibă premiera în luna septembrie 2019, ori în Los Angeles, ori în Londra.

image
image
image
image
image
image
tudor chirila si iulia mizgan jpg
5 ecaterina ladin 1 jpg jpeg
kim k jpg
Cleopatra Stratan e foarte încântată de colaborarea și prietenia cu soția lui Valentin Sanfira
banner anca badiu png
"Ne e bine de 14 ani încoace", spune Dan Cruceru despre jumatatea lui
aplicatii de spionaj jpeg
banner iosif rotariu png