Top 9 ținute-șoc ale surorilor Kardashian-Jenner în 2015

image
Kendall Jenner

A fost un an plin pentru clanul Kardashian-Jenner. Kim a devenit mamă pentru a doua oară, iar Kendall și-a consolidat statulul de model de top cu debutul într-un show Victoria’s Secret. Cele cinci surori – Kourtney, Kim, Khloe, Kendall și Kylie – au impresionat anul acesta prin apariții spectaculoase, care au inspirat fashioniste din întreaga lume.

Iată topul celor mai spectaculoase 9 ținute al surorilor Kardashian-Kendall în anul 2015.

1. Kendall Jenner

image
Kim Kardashian

Clanul Kardashian-Jenner este recunoscut pentru preferința pentru nonculori. Rar le vezi pe cele mai mediatizate surori din lume în ținute colorate. Kendall (20 de ani) a încălcat tradiția cu o rochie de culoarea prunei, o creație Calvin Klein Collection, la gala Fundației care sprijină cercetările în domeniul SIDA. Partea de sus, de inspirație grecească, pune în valoare talia de viespe a modelului.

2. Kim Kardashian

image
Kourtney Kardashian

Întotdeauna o adeptă a riscului în materie de modă, Kim (35 de ani), însărcinată în nouă luni, a avut o apariție răpitoare la Gala LACMA.  Dacă mai crede cineva că o femeie nu poate fi sexy în ultima lună de sarcină, ar trebui s-o vadă pe Kim Kardashian în această rochie din dantelă, transparentă, o creație a casei de modă Givenchy.

3. Kourtney Kardashian

image
Kylie Jenner

Kourtney (36 de ani) a luat prim-planul la Gala Baby2Baby, într-un costum alb din crep, cu pantaloni. Sora lui Kim a optat pentru o pereche de pantofi stiletto, gri-metalic.

4. Kylie Jenner

image
Kendall Jenner

Rochia mulată, neagră, cu inserții din dantelă, semnată Balmain, purtată de  Kylie (18 ani) la petrecerea de 20 de ani a revistei pentru bărbați CQ, a reușit să fie sexy și elegantă în același timp.

5. Kendall Jenner

image
Kim Kardashian

Kendall a atras atenția tuturor la premiile ESPY, într-o rochie neagră, tip sirenă, din voal, o creație Alexandre Vauthier Couture.

6. Kim Kardashian

image
Kourtney Kardashian

Kim a fost încântătoare la premiile InStyle, într-o rochie albă, cu capă. Graviduța Kim a reușit o apariție demnă de Războiul Stelelor.

7. Kourtney Kardashian

image
Khloe Kardashian

Salopeta din mătase, de culoare oliv, cu un nasture desfăcut, a arătat exact atât cât trebuia din sânii lui Kourtney, veterana clanului.

8. Khloe Kardashian

image
Kylie Jenner

Khloe (31 de ani), periculos de sexy într-o rochie din catifea, cu decolteu adânc în V, și o crăpătură indiscretă pe piciorul stâng.

9. Kylie Jenner

image
Kylie JennerFoto: Getty Images

Cu un corp de sirenă, asemenea surorii sale Kim, Kylie și-a făcut apariția într-o rochie spectaculoasă din dantelă, Armani, la petrecerea care a urmat premiilor Grammy, în februarie.

cub radu mirica animat gif
FotoJet (1) jpg
cristian tudor popescu arșinel png
cub oana zavoranu png
juriul Te cunosc de undeva! jpg
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
vasile muraru alexandru arsinel png
cub sicriu alexandru arsinel png
Alexandru Arșinel și soția lui, Marilena / Foto via Click
comisia europeana Carl Court/Getty Images
image
image
image
image
5 diana dumitrescu prezinta mireasa 4 jpg jpeg
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
prodan (2) jpg
cub sicriu alexandru arsinel png
cristian tudor popescu arșinel png
alexandru arsinel jpeg