«Travolta a sărit pe mine în pielea goală»


    John Travolta,  58 de ani, refuză  să comenteze direct  scandalul privind  orientarea lui sexuală
John Travolta, 58 de ani, refuză să comenteze direct scandalul privind orientarea lui sexuală

„Mi-a cerut să îi masez gâtul pentru că îi înţepenise. Când m-am întors mai târziu în cabina lui, am fost şocat. Mă aştepta în pielea goală şi... m-a luat în braţe", a declarat Fabian Zanzi, chilianul care se ocupa în 2009 cu servirea lui Travolta în timpul unei croaziere.

Telefonul avocatului acuzării nu conteneşte să sune de două săptămâni. „Zeci de bărbaţi sună să povestească modul în care au fost hărţuiţi de John Travolta. Sunt unele poveşti vechi de mai bine de cinci ani", a declarat, pentru TMZ, avocatul Okorie Okorocha.

Conform declaraţiei oficiale, din 2009, a chilianului angajat de Royal Caribbean International, Fabian Zanzi, John Travolta, de 58 de ani, era greu de refuzat atunci când făcea avansuri.

"Deşi am vrut să evit orice contact cu el după ce mi-am dat seama de intenţiile lui, actorul a luat legătura cu şeful meu şi m-a cerut special pe mine să îi servesc mâncarea în cabină. După ce i-am dus comanda m-a invitat să stau un pic. M-am aşezat pe un scaun. Brusc s-a ridicat în picioare, şi-a dat şortul jos şi m-a luat în braţe în timp ce avea penisul în erecţie. M-am smucit şi am vrut să ies. Atunci mi-a oferit 12.000 de dolari pentru o partidă de sex şi masaj. Am refuzat", a notat în plângerea sa angajatul.

Momentan avocatul apărării strânge probe pentru a demonstra că Travolta nu a fost niciodată în acea croazieră din Caraibe, în 2009. Aceasta a fost strategia prin care a reuşit să îl scape de acuzare pe Travolta în cazul celor doi maseuri unul din Beverly Hills, iar celălalt din New York.

Şefii mafiei îl apără

În apărarea actorului din "Pulp Fiction" a sărit văduva mafiotului John Gotti, Victoria. Aceasta avertizează că Travolta este protejatul ei şi consideră întreg scandalul o "mascaradă ieftină menită să îl denigreze".

simeon stalpnicul png

Scientolog devotat, Travolta este căsătorit cu actriţa Kelly Preston din 1991. Cei doi au doi copii împreună: pe micuţa Ella Blue, de 11 ani şi pe Benjamin de aproape doi anişori.

FotoJet (3) jpg
cub horoscop iertare png
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cub isabela onoriu png
FotoJet (2) jpg
Oana Roman si Isa jpg
femeie frig casa jpeg
Shakira jpg
image
image
image
image
image
image
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg
Shakira jpg
cub morris png
foto 1   Dan Negru (1)B jpg