Uite cum arată fiii lui Rod Stewart!

simeon stalpnicul png
În total, Rod are 8 copiiFoto: Guliver splashnews

Este un tată fericit! Cântăreţul Rod Stewart, în vârstă de 73 de ani, se mândreşte cu cei patru fii ai săi cu vârste cuprinse între 37 şi 7 ani.

În total are opt copii cu cinci femei! Însă cel mai mullt este ataşat de băieţii lui, Alastair, de 12 ani, Aiden, de 7 ani, pe care îi are din actuala căsnicie cu Penny Lancaster, de 47 de ani, Liam, de 24 de ani, din căsnicia cu Rachel Hunter, de 48 de ani, şi Sean, de 37 de ani, născut de fosta soţie Alana Hamilton.

Recent el s-a pozat cu ei, mândrindu-se că toţi patru îi seamănă, în timpul unei vacanţe în Vancouver, Canada. Starul a fost însurat cu Rachel Hunter între 1990-2006. Din căsnicia cu aceasta, muzicianul mai are o fiică, Renee, de 25 de ani. Rod a mai fost însurat cu Alana Hamilton între anii 1979-1984. Din această căsnicie, el mai are o fiică, Kimberly, de 38 de ani. Primul copil al artistului a fost Sarah Streeter, de 54 de ani, crescută de părinţi adoptivi, care a fost născută de fosta lui iubită, Susannah Boffey. Muzicianul mai are o fiică, Ruby, de 30 de ani, cu fosta iubită, Kelly Emberg, de 57 de ani. 

simeon stalpnicul png
Artistul s-a pozat cu toţi feciorii în timpul unei vacanţe în CanadaFoto: Instagram
meghan markle harry regina jpeg
meghan markle harry regina jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
gabriela cristea
BeFunky collage (12) jpg
Ioana Petric jpg
Referendum in zonele ocupate de rusi in Ucraina FOTO Profimedia (4) jpg
Accident FOTO ISU Arad jpeg
image
image
image
image
BeFunky collage (12) jpg
Adda
cub nicoleta luciu animat gif
simona gherghe
Adelina Pestrițu
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf