Una dintre surorile Kardashian se gândește la măritiș, dar nu a fost cerută de iubit

image
Vrea să se mărite, dar nu a fost cerutăfoto: Getty

O altă nuntă celebră pare că va fi trecută curând în agenda de lucru. Sora lui Kim Kardashian, Khloe Kardashian (32 de ani) a mărturist că ar spune ”DA”, dacă iubitul ei, Tristan Thompson i-ar adresa mult așteptata întrebare.

Într-un interviu recent pentru Evening Standard, vedeta a vorbit despre relația ei cu Tristan. Cei doi pare că se înțeleg de minune. Mai mult decât atât, Khloe ar vrea să-și petreacă restul vieții alături de el. ”Niciodată nu am simțit o astfel de iubire”, a declarat Khloe, potrivit Hello Magazine.

Întrebată dacdă aceasta va spune ”DA”, în cazul în care Tristan ar cere-o în căsătorie, ea a răspuns fără să stea pe gânduri. ”Da! Aș spune”.

image
Khloe Kardashian vrea să se mărite

Khloe l-a întâlnit pe Tristan la sfârșitul lunii august, printr-un prieten comun. Aceasta a declarat că atunci când l-a văzut pentru prima dată nici nu i-a trecut prin minte că între ei ar putea să se înfiripe ceva. Cu toate acestea, după ce s-au întîlnit, ea a realizat cât de multe lucruri au în comun. ”Tristan este moral și etic, este tot ceea ce vreau și îmi doresc în viața mea”, a spus aceasta plină de emoție.

Khloe a vorbit și despre dorința sa de a-și întemeia o familie. Cea mai mică dintre surorile Kardashian își dorește să devină mămică, chiar dacă, într-un fel, ea este mama fiului lui Tristan, Prince, pe care acesta îl are cu fosta lui prietenă Jordan Craig. ”Îmi doresc o familie. Noi am vorbit despre acest lucru. Vreau cu adevărat să devin mamă, dar nu o să pun presiune asupra lui. Simt în sufletul meu că acest lucru se va întâmpla”.

simeon stalpnicul png

Khloe nu este singura dintre surori care își dorește un copil. Kim Kardashia, cea mai mare dintre surori, a dezvălui recent dorința sa de a-și mări familia. După ce doctorii i-au spuscă nu va fi în stare să ducă o sarcină, ea și soțul ei Kanye West, cu care are deja doi copii, s-au gândit la mai multe cariante. ”Kanye și cu mine ne gândim să explorăm și alte opțiuni să vedem cu care ne simțim mai confortabil. După ce am vorbit cu el... mereu am știut că mama surogat este o opțiune, dar acum este realitatea mea. Chiar și așa, dacă e să fie, o să fie”, a declarat Kim Kardashian, potrivit sursei citate.

cub ionita si viorica de la clejani (1) png
colaj loredana groza jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Athos Salome jpg
florin zalomir
cub cristian arsinel png
Funeralii Alexandru Arșinel FOTO Inquam / George Călin
foto 1 bec economic jpg
Zalomir jpg
Acțiune de amploare de tip Blitz pe șoselele din Vâlcea Foto IPJ Vâlcea jpg
image
image
image
image
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
sotie Arsinel jpg
foto 1 arsinel Adevarul (7) jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
FotoJet (4) jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg