Vedeta surprinzătoare care va purta flacăra olimpică înaintea ceremoniei de deschidere a JO de la Paris. Starul a renunţat recent la droguri

Rapperul american Snoop Dogg va purta flacăra olimpică prin Saint-Denis. Evenimentul va avea loc vineri atunci când se va marca un moment important înaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor de la Paris. Pe lângă el, vor fi mai fi trei personalități din lumea teatrului, muzicii și sportului care vor purta flacăra olimpică.

Snoop Dogg Foto: arhivă Click!
Snoop Dogg Foto: arhivă Click!

Snoop Dogg va purta flacăra olimpică prin Saint-Denis

Rapperul american Snoop Dogg se va număra printre purtătorii flăcării olimpice în această vineri, când aceasta va face ultimele ture înainte de ceremonia de deschidere a Jocurilor de la Paris. El va purta flacăra pe străzile din Saint-Denis, o suburbie din nordul Parisului cu o mare diversitate etnică, unde se află stadionul olimpic şi centrul acvatic, a declarat luni pentru AFP primarul oraşului, Mathieu Hanotin.

Printre ceilalţi purtători care se vor afla vineri la Saint-Denis se numără actriţa franceză Laetitia Casta, rapperul francez MC Solaar şi ucraineanul Serghei Bubka, săritor cu prăjina retras din activitate.

Snoop Dogg va fi și comentator olimpic 

Flacăra olimpică a străbătut Franţa timp de două luni, iar vineri dimineaţă va fi purtată prin satul sportivilor, care se află între Saint-Denis şi oraşul vecin Saint-Ouen, înainte de a ajunge la stadionul olimpic şi la centrul acvatic, la câţiva kilometri distanţă.

Snoop Dogg, în vârstă de 52 de ani, s-a născut în marele Los Angeles, care va găzdui următoarele Jocuri în 2028. Ştafeta torţei nu va fi singura apariţie a rapperului la Jocurile din 2024, întrucât acesta va fi şi comentator olimpic pentru postul de televiziune american NBC.

„Am crescut urmărind Jocurile Olimpice şi sunt foarte încântat de perspectiva de a putea urmări toţi aceşti atleţi incredibili la Paris. Competiţia va fi extraordinară şi, bineînţeles, eu voi aduce marca Snoop la toate acestea. Vor fi nişte Jocuri Olimpice epice", a declarat rapperul.

Snoop Dogg a comentat și Jocurile Olimpice de la Tokyo

Rapperul fusese deja invitat la Tokyo în 2021, unde a comentat evenimentul, în special în compania actorului şi comediantului Kevin Hart. Comentariile, în special în timpul probelor de echitaţie, au generat milioane de vizualizări.

„El va explora locurile emblematice ale oraşului, va asista la evenimente şi competiţii şi va vizita sportivii, prietenii şi familiile lor", a explicat NBC într-un comunicat de presă, adăugând că va utiliza acest conţinut pentru a genera zilnic „Olympic Primetime Show.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și copiii lor  foto   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
sebok jpg
maria ciobanu jpg
banner doina spataru png
andreea sandel balan  jpg
banner par
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
stefan tache jpg
doliu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net