Veste neaşteptată! Elton John îşi încheie cariera: «Vreau să stau mai mult cu băieţii mei»


    Elton John intenţionează să se retragă din muzică Foto:Getty
Elton John intenţionează să se retragă din muzică Foto:Getty

Legendarul cântăreţ,Elton John, în vârstă de 70 de ani se pregăteşte să facă cel mai greu anunţ din viaţa sa. Vedeta doreşte să renunţe la muzică, după o carieră de aproximativ 50 de ani, şi să se dedice familiei şi celor doi copii ai săi, potrivit publicaţiei The Mirror.

Începând cu anul 2012, Elton John s-a gândit din ce în ce mai des la posibilitatea de a se retrage din muzică pentru a-şi îndrepta atenţia spre aspectele din viaţa personală. Acordând un interviu pentru BBC, Elton a vorbit deschis despre gândul care îl macină cel mai mult. În acel interviu din 2012 a declarat că vrea să fie un tată bun pentru copii săi şi să îi susţină continuu, aşa cum poate şi ştie cel mai bine. "Voi lucra în continuare. Atunci când Zachary va merge la şcoală lucrurile vor sta puţin diferit. Vreau să-l pot duce la şcoală şi să îl aştept când termină orele. Nu am de gând să ratez această perioadă din copilăria sa sub nicio formă", au fost cuvintele sale.

Elton John s-a confruntat cu o serie de probleme de sănătate destul de grave din cauza unui virus pe care l-a contractat în urma unei călătorii în America de Sud. Astfel, pe 24 martie 2017, a fost nevoit să îşi anuleze unul dintre concertele pe care urma să le susţină în Las Vegas. Medicii au acţionat rapid, iar Elton şi-a revenit complet în decursul unei luni, potrivit mirror.co.uk.

Elton John alături de cei doi copii şi de soţul său, David
Elton John alături de cei doi copii şi de soţul său, David

Artistul şi-a început cariera muzicală în anul 1967 şi a vândut peste 300 de milioane de discuri. La vârsta de 70 de ani, este părintele a doi băieţi, Elijah şi Zachary şi soţul lui David Furnish, cu care s-a căsătorit în anul 2014. 

Anul trecut a fost unul dificil pentru artist, căci cea care i-a dat viaţă a trecut în nefiinţă. În plus,Elton John a făcut o declaraţie care a stârnit îngrijorare în rândul fanilor. "Eşti bătrân dacă te consideri astfel, dar recunosc că sunt zile în care nu mă simt atât de bine, fizic şi psihic pe cât aş putea. Va veni o vreme când mă voi retrage din muzică şi voi renunţa să mai ţin concerte în jurul lumii. Poate că îmi doresc să am mai mult timp pentru mine şi pentru băieţii mei...Voi lua această decizie în umrătoarele şase luni, cel mai probabil".  

oana roman si marius elisei
itisti specialisti it microsoft angajati birouri laptop
condimente jpeg
FotoJet jpg
horoscop zilnic 1 martie jpeg
antonia sexy jpg
Pomii înfloriţi şi gazonul proaspăt tuns o fac pe actriţă sp stea numai în curte jpeg
Constantin Diță îl interpretează pe Giani din ”Las Fierbinți” jpeg
image
image
image
image
image
image
foto 1   Dan Negru (1)B jpg
oana roman si marius elisei
FotoJet jpg
Constantin Diță îl interpretează pe Giani din ”Las Fierbinți” jpeg
Noah Cyrus jpg
Ben Affleck jpg