Vezi cât trebuie să plăteşti pentru a petrece pe cel mai mare iaht din lume!

Ultima actualizare:

Magnatul rus, care a plătit pe iaht, în urmă cu jumătate de an, 300 de milioane de lire sterline, îl dă la închiriat cu 1,25 de milioane de lire sterline pe săptămână. Cei interesaţi îl pot închiria şi la zi, însă preţul ajunge, aproximativ, la 400.000 de lire sterline.

Cârcotaşii spun că patronul clubului de fotbal Chelsea a petrecut doar câteva ore la bordul iahtului "Eclipse" al cărui personal depăşeşte 70 de oameni şi are un sistem de apărare ridicat, placat cu armură şi dotat cu geamuri blindate.

image

Chiar dacă gradul de securitate depăşeşte orice aşteptare, cei care urcă la bord pot sta liniştiţi deoarece, în caz de atac, pot să o ia pe urmele lui James Bond şi să scape cu ajutorul submarinului, care coboară până la 50 de metri sub apă.

Abramovici s-a gândit când şi-a luat "bijuteria" şi la petrecerile private date pe iaht, când îşi ia alături cei mai buni prieteni: 15 dormitoare duble, saună, un ecran gigant pentru proiecţia filmelor şi muzicii, dar şi o lumină anti-aparate de fotografiat, împotriva paparazzilor.

Multimiliardarul, care mai deţine alte trei iahturi, şi-a comandat "Eclipse" în 2006.

image
image
image
image
image
image
banner survivor png
manastire zielle noastre jpg
lady diana camilla combo jpg
lady diana jpg
Banner sarah prodan
banner oana lis png