Whitney a simţit că o să-l vadă pe Iisus

Ultima actualizare:

Bodyguardul lui Whitney a povestit că, la fel ca personajul din filmul ei de succes, "Bodyguard", s-a luptat mereu s-o protejeze, dar nu a putut s-o mai apere de ea însăşi!

El a dezvăluit că diva a presimţit că va muri. Cu câteva ore înainte de deces a spus că simte că i-a venit timpul şi că se va duce curând să-l vadă pe Iisus.

Un fost bodyguard a mărturisit că nu o lăsa niciodată să facă baie de teamă că se îneacă şi că "a avea grijă de ea era ca o luptă permanentă cu un uragan".

Whitney Houston a făcut un scandal monstru în clubul de noapte Tru Hollywood cu puţin timp înainte de a muri sâmbăta trecută. "S-a comportat ca un animal sălbatic!", a povestit cântăreaţa Stacy Francis (42 de ani).

Sub influenţa pastilelor, a băut şampanie şi tequila la greu, după care a atacat-o, acuzând-o că încearcă să-i ia iubitul, pe rapperul Ray J. Victima i-a spus că regretă că se poartă aşa, fiindcă o admira dintotdeauna.

Stacy mărturiseşte că acum regretă imens că marea legendă a muzicii a murit supărată pe ea. La slujba de înmormântare care va avea loc sâmbătă la Biserica baptistă din Newark, New Jersey, vor participa numai rudele şi prietenii apropiaţi.

Este în discuţie şi organizarea unei ceremonii speciale la Centrul Prudential din New Ark, o sală cu 18.000 de locuri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cristian muresan 4 jpeg
image
image
image
image
image
image
CRBL instagram jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
banner claudia patrascanu png
cub gabi badalau claudia patrascanu png
scena teatru jpg
brooks nader sports illustrated profimedia jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net