Whoopi Goldberg scapă din nou un «vânt» în direct - VIDEO

Ultima actualizare:

În timp ce invitata sa, Claire Danes, răspundea cu multă seriozitate la întrebarea care îi fusese adresată, moderatoarea a simţit o nevoie fiziologică. Fără să mai aştepte până la pauza publicitară, Whoopi a ridicat uşor un picior şi a lăsat să-i scape un "vânt". Din păcate pentru ea, microfoanele ambientale au captat zgomotul cu pricina. Actriţa a ieşit cu zâmbetul pe buze din situaţia penibilă.

La scurt timp după ce site-ul TMZ a postat înregistrarea, un reprezentant al postului de televiziune ABC, care găzduieşte emisiunea "The View", a anunţat că totul "a fost doar o glumă. Am făcut asta cu speranţa că înregistrarea va fi postată pe net".

Acum câteva luni, Whoopi l-a avut ca invitat principal pe Dr. Oz. "Mirosind" ceva, le-a întrebat pe doamnele din jur dacă vreuna a scăpat vreun "vânt" in timpul emisiunii. Cu sinceritate, moderatoarea a ridicat ambele mâini, declarând că "e mai mult loc «afară» decât «înăuntru»". Ba chiar a ameninţat-o pe Barbara Walters, aflată lângă ea, că va face, pe loc, o demonstraţie, făcând-o pe aceasta să se refugieze în braţele invitatului.

image

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net