4 concurente noi la SURVIVOR 2021! Faimoșii vor avea o colegă de la "Bravo, ai stil!"

Ultima actualizare:

    Irina Ceban, de la "Bravo ai stil!", la "Survivor România"foto: Instagram
Irina Ceban, de la "Bravo ai stil!", la "Survivor România"foto: Instagram

De săptămâna, aceasta fanii Survivor România vor avea noi surprize în emisiunea de la Kanal D, filmată în Republica Dominicană. În competiție vor intra patru noi concurente, care vor răsturna toate strategiile.

Noi concurente își vor face apariția în ediția de joi, la "Survivor România". Producătorii păstrează încă misterul, dar Click! a aflat câteva detalii, în premieră.

Cine este Irina Ceban, noua concurentă de la Survivor 2021

În echipa Faimoșilor va intra și Irina Ceban (33 de ani), concurentă care a prins podiumul în sezonul 5, la "Bravo, ai stil!", așa că telespectatorii Kanal D sunt familiarizați cu ea. Irina, pe numele ei de scenă Irisha, este din Republica Moldova, dar s-a mutat în București de ceva vreme. Deși este cântăreață și dansatoare, iubește sportul și speră că va rămâne în competiție cât mai mult. "Am o surpriză pentru voi. Mâine vă spun despre ce este vorba", a scris, Irina pe Instargam, păstrând misterul.

Și Războinicii vor avea concurente noi

O altă concurentă pe care o vom cunoaște joi este Eva, ea urmând să se alăture Războinicilor. Vine din Brașov și este antrenor de fitness. Iubește sporturile extreme și călătoriile și a acceptat această provocare, căci este fană emisiunii.

Citește și:

Ana Porgras, eliminare nedreaptă la Survivor 2021: "M-ați luat prin surprindere". Zanni a plâns în hohote, Jador a pus capul în pământ

SURVIVOR 2021 Ana Porgras, mesaj important pentru Zanni, după eliminare. Și-a arătat toată dragostea și susținerea

image
image
image
image
image
image
gabriela cristea emisiun jpg
Dan Negru a lăsat Antena pentru Kanal D Sursa Kanal D
banner pique shakira png
adelina pestritu webp
ana odagiu jpg
gina si smiley fb 1 jpg