5 lucruri de care se tem Paula și Ovi


    Paula și Ovi  încearcă să se  califice în finala  Eurovision
Paula și Ovi încearcă să se califice în finala Eurovision

Emoţii mari pentru Paula şi Ovi! Reprezentanţii României la Eurovision n-au fost prea afectaţi de criticile presei internaţionale şi se pregătesc de zor pentru semifinala de diseară, de la Oslo. Paula face azi pauză vocală, comunicând doar prin semne cu cei din echipă.

URMĂREŞTE AICI SEMIFINALA EUROVISION ÎN CARE CÂNTĂ PAULA ŞI OVI

Scandalurile s-au ţinut lanţ, şi anul acesta, de piesa care ne reprezintă la Eurovision.

După ce, în luna februarie, Ovi a fost pus la colţ de colegii „binevoitori" care l-au acuzat că a încălcat regulamentul şi că melodia „Playing with fire" a fost compusă de un norvegian, iată că atacurile au continuat şi zilele trecute.

Un jurnalist de la „The Guardian" (Marea Britanie) ne-a aruncat o ploaie de „complimente", menite să ne discrediteze.

„România ar trebui să-şi frângă mâinile de ruşine pentru calitatea slabă a melodiei", nota, cu răutate, redactorul cu pricina.

Dar iată că aceste critici dure nu au făcut decât să-i mobilizeze pe Paula şi pe Ovi, care au promis că vor da tot ce au mai bun pe scenă, diseară, în cea de-a doua semifinală a concursului.

„Avem o repetiţie generală, în rest facem probe de costume, machiaj, coafură. În afara repetiţiei, Paula face pauză vocală, comunică numai prin semne. E un truc al ei, înainte de orice concert. Din păcate, a răcit puţin, dar nu are probleme cu vocea. Ia miere, vitamina C şi calciu şi a făcut vocalize prin telefon cu medicul ei, în fiecare zi. Nu ne interesează răutăţile celorlalţi, avem o piesă bună şi suntem siguri că vom fi apreciaţi", a povestit Radu, soţul Paulei, pentru Click!

Reprezentanţii noştri sunt încrezători că vor face o figură frumoasă diseară şi că piesa „Playing with fire" va reuşit să „smulgă" cât mai multe voturi din partea străinilor, deşi au mulţi adversari de temut.

Paula şi Ovi vor intra în concurs cu numărul 10, semifinala fiind transmisă de TVR 1, începând cu ora 22.00.

simeon stalpnicul png

Ce-i avantajează

*vocile bune. Paula şi Ovi au câştigat multe concursuri de interpretare şi sunt lăudaţi pentru timbrele lor deosebite

*pianul inedit. Românii vor cânta la un instrument cu totul special, de fapt un pian dublu, din care vor ieşi şi flăcări. A fost considerat foarte spectaculos

*piesa este ritmată. „Playing with fire" a fost considerată o piesă care te îmbie la dans şi al cărui refren este uşor de reţinut.

*show-ul. Paula şi Ovi mizează pe efectele pirotehnice, care de altfel au ajutat-o mult şi pe Luminiţa Anghel, când a câştigat locul 3 la concursul din 2005

*vestimentaţia sexy a Paulei. Cântăreaţa va purta pe scenă o salopetă neagră, mulată, din piele.

De ce le este teamă

*foarte multe piese bune în cea de-a doua semifinală

*ţările „prietene" (Spania, Moldova) nu votează diseară, aşa că e greu să acumulăm puncte

*imaginile din sală. În timpul piesei, telespectatorii văd şi multe imagini din sală. Paula şi Ovi spun că acestea sunt prea multe şi că distrag publicul

*critica negativă din partea presei internaţionale. Piesa a fost hulită de ziariştii din Anglia

*Paula a răcit, lucru care i-ar putea influenţa prestaţia vocală.

Aici se desfăşoară semifinala

Concursul din această seară are loc în capitala Norvegiei, pe Telenor Arena. Semifinala se anunţă a fi una strânsă, cu multe piese bune.

simeon stalpnicul png

Cele 17 ţări care vor evolua astă-seară, în ordinea intrării pe scenă, sunt următoarele: Lituania, Armenia, Israel, Danemarca, Elveţia, Suedia, Azerbaidjan, Ucraina, Olanda, România, Slovenia, Irlanda, Bulgaria, Cipru, Croaţia, Georgia şi Turcia.

La finalul jurizării, zece ţări se vor califica în finala difuzată sâmbătă, la TVR 1, începând cu ora 22.00.

Safura, din Azerbaidjan, favorită!

Fanii Eurovision şi-au exprimat părerile pe multe site-uri internaţionale dedicate acestui concurs, iar favorită pare să fie Safura, reprezentanta Azerbaidjanului.

simeon stalpnicul png

Piesa „Drip Drop" i-a atras atenţia şi lui Ovi, care a avut cuvinte de laudă la adresa baladei cântate de solista de doar 17 ani: „Nu e deloc o piesă rea. Sună chiar bine", a declarat Ovi, pentru Click!

oana roman si marius elisei
Adriana și Eliza Iliescu
nunta insta jpg
cub claudia patrascanu png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
FotoJet jpg
itisti specialisti it microsoft angajati birouri laptop
condimente jpeg
image
image
image
image
image
image
oana roman si marius elisei
FotoJet jpg
Constantin Diță îl interpretează pe Giani din ”Las Fierbinți” jpeg
Noah Cyrus jpg
Ben Affleck jpg
cub claudia patrascanu png