A desenat-o în sânii goi, acum ea îl dă în judecată. Vezi despre cine este vorba

1 noiembrie 2017
article img
Rocsana Marcu nu mai apare la tvfoto: arhiva personală

Are 37 de ani și arată senzațional. Mulți bărbați au fantezii cu ea, iar unii și le pun chiar pe hârtie. Celebrul caricaturist Gogu Neagoe a desenat-o pe Rocsana Marcu cu sânii la vedere. Și nu este singura vedetă care apare nud în operele sale de artă.

Rocsana Marcu a fost desenată complet goală, cu sfârcurile în vânt și portjartierul la vedere. Lângă ea apare chiar Gogu Neagoe, cel care a realizat caricatura cu vedeta, în timp ce-i pune degetul pe sân.

Surse din rândul frumoasei blondine au declarat pentru Click! că vedeta este deranjată de acest lucru și că are de gând să-l dea în judecată.

Cu atât mai mult cu cât artistul ar fi postat recent pe pagina sa de Facebook că este îndrăgostit de Rocsana.

article img
Rocsana apare în caricatură alături de artisul care a desenat-o

A caricaturizat-o și pe Andreea Marin

Și Andreea Marin este muza perfectă pentru artist. Cu zâmbetul larg, dezbrăcată, cu sânii la vedere, dar acoperită în părițile intime cu o pancardă pe care scrie ”Surprize, surprize”.

Așa a văzut-o în imaginația sa Gogu pe ”Zână”, care arată extrem de bine la cei 42 de ani. În caricaturile sale apar pe rând Traian Băsescu, bucătarul Cătălin Scărlătescu sau Raluca Lăzăruț, de la Big Brother, stabilită  în SUA.

Cine este Gogu Neagoe

Gogu Neagoe are 41 de ani, este membru al Asociaţiei Caricaturiştilor Profesionişti din România din 2006, iar din 2008 este membru al Asociaţiei Internaţionale de Arte Plastice UNESCO din Germania.

A participat la numeroase festivaluri naţionale şi internaţionale de pictură şi caricatură, iar lucrările sale se află în colecţii particulare din România şi din străinătate.

”Caricaturile mele sunt expuse în muzee de artă din Australia, SUA, Los Angeles, Iran, Franţa, Italia, Germania, China, Japonia, Bulgaria, Belgia, Grecia, dar locuiesc în București şi sunt frecvent invitat la evenimente mondene ca să realizez caricaturi. Am  publicat sute de caricaturi de presă, cu vedete, în ziare locale şi centrale. Am tablouri pictate, de mare valoare și am fost premiat la festivaluri de pictură şi caricatură din întreaga lume”, ne-a spus artistul.

article img
Andreea Marin apare și ea într-o caricatură sexy a artistului

Acesta a donat patru  tablouri în valoare de 15.000 de euro la un eveniment caritabil pentru copiii sărmani, dar și cu probleme de sănătate.