A făcut parastas de şapte ani pentru soţul ei, Victor Surdu

image
Angela Similea susţine că a avut o căsnicie fericită, alături de Victor Surdu

Angela Similea (71 ani) a făcut parastas, duminica trecută, pentru regretatul ei soț, Victor Surdu, care s-a stins din viață acum șapte ani, pe 7 aprilie. Slujba și pomana au avut loc la Mănăstirea Samurcășești din Ciorogârla, unde fostul politician își doarme somnul de veci. La mormântul lui s-au strâns mai mulți membri ai familiei, dar și alte persoane care l-au îndrăgit.

Un preot a ținut o slujbă de pomenire, iar cântăreața le-a împărțit celor prezenți colivă și mâncare de post. Victor Surdu, soțul cântăreței, s-a stins din viață la doar 63 de ani, după ce a pierdut lupta cu cancerul la pancreas. El suferise o intervenție chirurgicală în Italia, însă la scurtă vreme boala l-a răpus.

simeon stalpnicul png

După decesul soțului ei, celebra solistă a decis să se mute de la conacul lor din satul Mataraua, Comuna Belciugatele, pe care l-a scos la vânzare la prețul de 750. 000 de euro, însă nu a reușit nici acum să-l dea, chiar dacă a mai scăzut 100.000 de euro din prețul inițial. Angela a renunțat la scenă și locuiește mai mult în America, alături de fiul ei, Sorin, și de copiii lui. 

george simion port popular jpg
BeFunky collage (33) jpg
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
tonciu prodan reghe jpeg
amber heard atunci vs acum jpg
laura cosoi jpg
laceanu 1 415551511 jpeg
dana nalbaru noua piesa2 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
tyson mike gettyimages 1096316320 jpeg
mirela vaida copii4 png
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
john f kennedy intro jpeg
dana nalbaru noua piesa2 png
laura cosoi jpg