A făcut parastas de şapte ani pentru soţul ei, Victor Surdu

image
Angela Similea susţine că a avut o căsnicie fericită, alături de Victor Surdu

Angela Similea (71 ani) a făcut parastas, duminica trecută, pentru regretatul ei soț, Victor Surdu, care s-a stins din viață acum șapte ani, pe 7 aprilie. Slujba și pomana au avut loc la Mănăstirea Samurcășești din Ciorogârla, unde fostul politician își doarme somnul de veci. La mormântul lui s-au strâns mai mulți membri ai familiei, dar și alte persoane care l-au îndrăgit.

Un preot a ținut o slujbă de pomenire, iar cântăreața le-a împărțit celor prezenți colivă și mâncare de post. Victor Surdu, soțul cântăreței, s-a stins din viață la doar 63 de ani, după ce a pierdut lupta cu cancerul la pancreas. El suferise o intervenție chirurgicală în Italia, însă la scurtă vreme boala l-a răpus.

simeon stalpnicul png

După decesul soțului ei, celebra solistă a decis să se mute de la conacul lor din satul Mataraua, Comuna Belciugatele, pe care l-a scos la vânzare la prețul de 750. 000 de euro, însă nu a reușit nici acum să-l dea, chiar dacă a mai scăzut 100.000 de euro din prețul inițial. Angela a renunțat la scenă și locuiește mai mult în America, alături de fiul ei, Sorin, și de copiii lui. 

Roger E  Mosley car crash jpg
cub  anamaria prodan 2 png
marcela fota
Diogo Morgado îl interpretează pe Iisus, în filmul „Fiul lui Dumnezeu” (2014), regizat de Christophor Spencer  Producția poate fi urmărită anul acesta la PRO TV jpeg
baietel muscat de rechini 2 jpg
zodiac 600x400 jpeg
bianca dragusanu si ema uta jpeg
Mădălina Ghenea 35 (3) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
alex leonte cancan 3 jpg
cub theo rose png
cub  anamaria prodan 2 png
marcela fota
Roger E  Mosley car crash jpg
Mădălina Ghenea 35 (3) jpg