A făcut parastas de şapte ani pentru soţul ei, Victor Surdu

Ultima actualizare:

    Angela Similea  susţine că a avut  o căsnicie fericită,  alături de  Victor Surdu
Angela Similea susţine că a avut o căsnicie fericită, alături de Victor Surdu

Angela Similea (71 ani) a făcut parastas, duminica trecută, pentru regretatul ei soț, Victor Surdu, care s-a stins din viață acum șapte ani, pe 7 aprilie. Slujba și pomana au avut loc la Mănăstirea Samurcășești din Ciorogârla, unde fostul politician își doarme somnul de veci. La mormântul lui s-au strâns mai mulți membri ai familiei, dar și alte persoane care l-au îndrăgit.

Un preot a ținut o slujbă de pomenire, iar cântăreața le-a împărțit celor prezenți colivă și mâncare de post. Victor Surdu, soțul cântăreței, s-a stins din viață la doar 63 de ani, după ce a pierdut lupta cu cancerul la pancreas. El suferise o intervenție chirurgicală în Italia, însă la scurtă vreme boala l-a răpus.

simeon stalpnicul png

După decesul soțului ei, celebra solistă a decis să se mute de la conacul lor din satul Mataraua, Comuna Belciugatele, pe care l-a scos la vânzare la prețul de 750. 000 de euro, însă nu a reușit nici acum să-l dea, chiar dacă a mai scăzut 100.000 de euro din prețul inițial. Angela a renunțat la scenă și locuiește mai mult în America, alături de fiul ei, Sorin, și de copiii lui. 

image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea png
Bradley Cooper (3) jpg
dan negru facebook jpg
Sean Connery, alături de Pamela Salem (stânga) și Barbara Carrera (dreapta), din distribuția filmului ”Never Say Never Again” (1983) jpeg
mihai bobonete copii jpg
halle bailey mica sirena jpg
florin dumitrescu instagram jpg
cub silvia chifiriuc png
image
actualitate.net
image
actualitate.net