A plouat cu bani la nunta Claudiei Ghiţulescu! Minune a luat 20 de milioane la o singură dedicaţie


    Claudia Ghiţulescu şi soţul ei, Marian, la tăierea tortuluifoto: arhiva personală
Claudia Ghiţulescu şi soţul ei, Marian, la tăierea tortuluifoto: arhiva personală

Nuntă fastuoasă sâmbătă seara, la Magic Place din Crângaşi! Claudia Ghiţulescu a îmbrăcat rochia de mireasă şi s-a distrat până în zorii zilei printre invitaţii ei, în mare cântăreţi de folclor. Ringul de dans a fost neîncăpător pentru horele care s-au încins, dar şi pentru iubitorii de manele, care l-au avut pe scenă, printre alţii, pe Adrian Minune. Dedicaţiile au curs în valuri, iar recitalul i-a umplut artistului buzunarele de bani.

Nu doar Claudia Ghiţulescu a avut ce să numere la finalul nunţii cu alesul ei, Marian, ci şi Adrian Minune, invitatul ei special! Mireasa a mizat pe o nuntă clasică cu mâncare românească din belşug şi cu muzică de petrecere, iar aceste detalii au făcut diferenţa! Invitaţii nu s-au dat plecaţi până în zorii zilei şi au încins ringul de dans.

Actriţa Eugenia Şerban şi antrenoarea de fitness şi aerobic Florentina Opriş au renunţat la pantofii cu toc pentru a se simţi în largul lor pe scenă. Unul dintre momentele serii a fost recitalul lui Adrian Minune. Artistul şi-a început programul în forţă cu o piesă ritmată cu care i-a chemat pe toţi la dans. Cristina Spătar, Adriana Bahmuţeanu, Denisa Biţă, Roxana Vaşniuc au răspuns imediat invitaţiei şi au dansat pe ritmuri de manele. Invitaţii cu dare de mână nu s-au uitat la bani şi au plătiti chiar şi 20 de milioane de lei pentru o singură dedicaţie, iar piesele preferenţiale au tot curs în ora în care artistul a animat atmosfera.

Mirii au avut şi ei momentul lor, pe o piesă lentă a lui Adrian MInune, care şi-a surpins audienţa cu o reinterpretare a melodiei "Te voglio bene assai" a celebrului Luciano Pavarotti.      

cub lia bugnar theo rose png
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
serial wednesday jpg
cub Kirstie Alley
alin oprea logodna medana 4 jpg
cub emma corrin png
Dorel Las Fierbinti nunta Mihai Rait Dragomir Ana Maria Mihai Bobonete (2) jpeg
concediu ingrijirea copilului jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
FotoJet jpg
Kanye West
Kirstie Alley jpg
Dorel Las Fierbinti nunta Mihai Rait Dragomir Ana Maria Mihai Bobonete (2) jpeg
cub Kirstie Alley
elena gheorghe   familie jpg