Adda a lansat o piesă despre o fană care își dorea să formeze un cuplu cu o altă fată. Ascultă aici

Adda împacă cupluri în luna februarie
Adda împacă cupluri în luna februarie

Adda este o mare susținătoare a comunității gay din România, astfel că, nu a putut face excepții în cadrul campaniei «Cupidonadda», unde cântă poveștile oamenilor care își doresc a doua șansă. Campania este valabilă și persoanelor care plac în secret o altă persoană, însă le este frică să le spună acest lucru.

În cadrul ultimei piese lansată din campania Cupidonadda, Adda i-a cântat povestea unei fete îndrăgostită de o altă fată, iar acest lucru a atras atât aprecieri, cât și multe ciritici. 

Adda a lansat o piesă despre relația de iubire dintre două fete

Adda se bucură de succes cu privire la campania Cupidonadda prin care își promovează piesa «Te-aș iubi» pe care o va lansa pe 20 februarie, deoarece din cele 5 lansate până în prezent, 3 cupluri s-au împăcat. Chiar de la lansarea campaniei, Adda a făcut clar faptul că aceste piese le privesc pe toate persoanele, indiferent de orientarea sexuală. Nu a durat mult până să primească pe rețelele de sopcializare povestea de iubire dintre Ana și Andreea, două tinere care aveau sentimente una pentru cealaltă, însă le era frică să accepte acest lucru. Adda a compus o melodie despre ele și a publicat-o pe rețelele de socializare. 

Adda este CupidonAdda în luna februarie

Adda le va compune fanilor 8 piese care au ca sursă poveștile fanilor ei și pe care le va publica pe rețelele de socializare, încercând să le amintească motivele pentru care aceste cupluri ar trebui să se împace.


    Adda împacă cupluri în luna februarieFoto Instagram
Adda împacă cupluri în luna februarieFoto Instagram

„ADDA CUPIDONadda. ADDA iti face lipeala sau…impacarea. Iubesti pe cineva pe ascuns sau nu poti sa treci peste fosta relatie si iti doresti sa va impacati? Nu ai curaj sa ii spui? II spun eu! Scrie-mi povestea ta intr-un mesaj privat pe Instagram sau Facebook, iar eu o voi transforma intr-o piesa personalizata si o voi publica. Nu uita sa-mi spui cine este crush-ul sau ex-ul tau ca sa-i dau tag pentru a-mi duce la capat rolul de Cupidon asa cum trebuie! Piesele vor fi publicate de 2 ori pe saptamana (Luni si Joi), incepand de pe 24 Ianuarie, pana pe 20 februarie, atunci cand se va lansa oficial piesa ‘’Te-as iubi’’. START LA DRAGOSTE!”, a fost apelul făcut de Adda pe rețelele de socializare.

cub gabriel apostol png
cub andi moisescu png
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
gabriel apostol jpg
andreea ibacka si majda jpg
zodii care imprumuta bani jpg
horoscop zilnic 15 ianuarie jpeg
cub codruta filip png
Nicolae Balcescu jpg
Luis Suarez FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg
andreea antonescu