Adela Popescu și-a învins teama! Ce a făcut vedeta

Ultima actualizare:
Adela Popescu și-a făcut tatuaj pe mână
Adela Popescu și-a făcut tatuaj pe mână

Adela Popescu vrea să elimine toate fricile din viața ei. Aceasta lansează o nouă melodie care a inspirat-o să-și înfrângă teama și să își facă un tatuaj, cu o semnificație specială.

“Curaj”, videoclipul solo al Adelei Popescu, pe care fanii îl vor putea vedea curând, a determinat-o pe artistă să ia o hotărâre radicală și în ce privește viața ei din afara scenei. Adela vrea sa elimine, cu #curaj, toate fricile din existenta sa.

Adela Popescu și-a tatuat simbolul infinitului
Adela Popescu și-a tatuat simbolul infinitului

Nu mai vreau să îmi fie frică! De nimic şi nimeni. Frica întunecă judecaţi, fură bucurii, ştirbeşte ani… Vreau să fiu liberă şi singurele lucruri de care să îmi fie frică să fie propriile-mi decizii. Şi ca să lucrez aplicat, m-am pus pe făcut o listă cu toate fricile. S-au adunat câteva. Vreau ca în fiecare zi să tai de pe listă o frică”, a explicat artista.


    Adela Popescu și-a tatuat simbolul infinitului
Adela Popescu și-a tatuat simbolul infinitului

Asadar, după ce și-a depășit frica de a sta sub apa, Adela a trecut la următoarea frică de pe listă – aceea de a-și face un tatuaj. “Îmi plac tatuajele. Îmi place să le văd la Radu, îmi plac femeile ‘sălbatice’, cu un braţ tatuat, părul aranjat neglijent, cu geacă de motor aruncată peste o rochiţă scurtă albă de in şi cu vreo doi copii blonzi. Unul în braţe şi altul de mână. Şi ştiţi de ce îmi plac femeile tatuate? Pentru că nu le-a fost frică!”. Adela Popescu a reușit sa-și înfrângă și această teamă și acum poartă cu mândrie, la încheietură, un tatuaj cu simbolul infinitului. Acesta nu este doar un simplu tatuaj, ci este vorba despre “Curajul de a face exact ceea ce-mi doresc!”, explică Adela pe blogul ei

Performanțele sportivilor paralimpici, care, în ciuda dizabilităţilor, nu numai că duc o viaţă normală, dar  își infrâng în fiecare zi limitele, dau tuturor o lectie de curaj, și au fost sursa de inspirație a piesei “Curaj”, a Adelei Popescu, interpretată împreună cu Sorana. “Piesa are un mesaj motivaţional, optimist, menit să ne facă să realizăm cât suntem de norocoşi. Chiar dacă uneori întâmpinăm probleme, dacă avem curaj, apar minunile”, a explicat Adela. Videoclipului a fost regizat de Bogdan Păun şi Alex Mureşan.

image
image
image
image
image
image
banner oana roman png
cove jpg
cher iubit alexander edwards profimedia jpg
Demi Moore  foto   Shutterstock jpg
russell brand jpg
monica tatoiu
   Camelia Potec (41 de ani) se bucură din plin de ultimul trimestru al celei de-a doua sarcini
image
actualitate.net